Milyen a veteles, vagyis mit lehet erezni akkor?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 20:19
1/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen vetélésre gondolsz?
Sok típusa van: [link]
2/10 anonim válasza:
Nagyon görcsöltem és szúrt nekem.
3/10 anonim válasza:
Èn csak vèreztem (kevesebb, mint menseskor) és nagyon kicsit görcsöltem.
Majd éreztem, ahogy kicsúszik...
4/10 anonim válasza:
#3 hány hetes volt, hogy ezt érezni tudtad?
5/10 anonim válasza:
6. Kb. minden kijött, 2 részletben. 2 nagy darab, lilás barnás alvadtvér és darabok, szinte minden egyben. Láttam a szikhólyagot is.
6/10 Gabchy25 válasza:
Nekem pár nap alatt lezajlott. Először barnáztam,aztán már jöttek a vércseppek. Egyik éjjel már véreztem,nem volt erősebb,mint máskor és nem is volt fájdalmasabb. Ha érzed a pocaklakót,akkor sajnos azt is érzed, mikor már nincs ott. :(
7/10 anonim válasza:
Én nem tudtam hogy állapotos vagyok,tehát nagyon korai lehetett.Egy nehezebb virágcserepet emeltem meg,ettől kezdve kb.5-7 napig fájt a derekam,erős volt,de azért mégis elviselhető.Majd pisilés után -arra már nem emlékszem,hogy éreztem-e,hogy kipottyan valami,-a WC csészébe néztem és valami tüdőszerűt láttam.Azonnal megszűnt a derékfájásom.Semmi utóhatás.Ennyi volt.Ha nem nézek bele a csészébe,észre sem vettem volna a vetélést.
8/10 anonim válasza:
Utolsó, de utána azért véreztél, nem?
Ha meg vérzel, akkor úgyis feltűnt volna, ha valami nem okés!
9/10 anonim válasza:
Semmi vérzés nem volt,még csak rózsaszín sem!Semmi a világon!Különben utána lehet olvasni,orvosi lapok írják,hogy a nők mit tudom én már hány %,nem is tud a vetéléséről.Szóval én sem tudnék róla,ha akkor pisilés után nem nézek a kagylóba.
10/10 anonim válasza:
Nekem 2 vetélésem volt,mind a kettő barnázással majd pár nap vérzés, aztán megjött rendesen, tehát kb. 10 napig véreztem, görcsölni nem görcsöltem! Csak akkor amikor nyálkahártyám szinte egybe kiürült.. akkor elötte pár órával borzasztó hasi görcs és derékfájás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!