Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés, netán szülés után,...

Vetélés, netán szülés után, jobban érezni a peteérést?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos tavaly áprilisban volt egy vetélésem,azóta van hogy szurkáló érzéseket érzek és egyszer pont igy mentem dokihoz ő is megerősitette hogy peteérésem van.

Ezért is érdekelne a dolog,hogy van e aki hasonlóan érzi?

Azóta próbálkozunk,most volt 5hónap kihagyás a távollétem miatt,3hete vagyunk együtt és 2-3 nap amit kihagyunk együttlét nélkül.

Vajon igy több esélyem lehet?Mert mióta nemvoltunk együtt már nemis barnázok ami ugyszint volt a vetélés után mindig..

2014. jún. 25. 12:27
 1/8 A kérdező kommentje:

Jövőhétvégén kell megjönnie 9.ig.Mert 32-35 naposak a ciklusaim.

Úgyhogy izgulok..de már nemakarom úgy beleélni magam ahogy eddig :(

2014. jún. 25. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Se szülés előtt, se utána nem éreztem soha, semmit.
2014. jún. 25. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Én szülés előtt is éreztem már, szülés után meg még erősebben

Érdemes 2-3 naponta együtt lenni...drukkolok :)

2014. jún. 25. 15:28
 4/8 A kérdező kommentje:

dejó:) nekem elég erőssen szokott szurkálni és anno mikor pont igy mentem dokihoz uh is megerősitette hogy ezért érzékeny ienkor a hasam alja.

Viszont ez meg elkeseritő hogy jópárszor voltunk pé elött pékor és utána is együtt mégse sikerült:(

még ovu teszteltem is..

Aztán persze nemvárt előtt már tesztelgettem..

Háth most nemfogok..erős maradok legyen bármi:):$

2014. jún. 25. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
én szülés óta érzem! mindig ellenőriztem lh teszttel és stimmelt!
2014. jún. 25. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:

:)

legalább ti már szültetek is :$

Énis szeretném már áttélni a babavárás boldog perceit de már ugyérzem feladtam valahol

Párom is volt dokinál vele is oké minden..akkor már tényleg nemértem a szervezetem..tavaly decemberben 1hetet késet sose szokott!

Doki szerint elhalt terhesség volt ami spontán távozott

mondtam remek..:/

2014. jún. 25. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szülés előtt semmit nem éreztem, most meg peteéréskor mintha egy kést forgatnának bennem...
2014. jún. 25. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Én soha nem éreztem semmit, de amióta szültem még a menstruációm is rendszeresebb és valóban mintha éreznék valamit, amit azelőtt sosem, tuti peteérés, mert napok számánál valóban elvileg akkor lenne.
2014. jún. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!