Vetélés, netán szülés után, jobban érezni a peteérést?
Nekem sajnos tavaly áprilisban volt egy vetélésem,azóta van hogy szurkáló érzéseket érzek és egyszer pont igy mentem dokihoz ő is megerősitette hogy peteérésem van.
Ezért is érdekelne a dolog,hogy van e aki hasonlóan érzi?
Azóta próbálkozunk,most volt 5hónap kihagyás a távollétem miatt,3hete vagyunk együtt és 2-3 nap amit kihagyunk együttlét nélkül.
Vajon igy több esélyem lehet?Mert mióta nemvoltunk együtt már nemis barnázok ami ugyszint volt a vetélés után mindig..
Jövőhétvégén kell megjönnie 9.ig.Mert 32-35 naposak a ciklusaim.
Úgyhogy izgulok..de már nemakarom úgy beleélni magam ahogy eddig :(
Én szülés előtt is éreztem már, szülés után meg még erősebben
Érdemes 2-3 naponta együtt lenni...drukkolok :)
dejó:) nekem elég erőssen szokott szurkálni és anno mikor pont igy mentem dokihoz uh is megerősitette hogy ezért érzékeny ienkor a hasam alja.
Viszont ez meg elkeseritő hogy jópárszor voltunk pé elött pékor és utána is együtt mégse sikerült:(
még ovu teszteltem is..
Aztán persze nemvárt előtt már tesztelgettem..
Háth most nemfogok..erős maradok legyen bármi:):$
:)
legalább ti már szültetek is :$
Énis szeretném már áttélni a babavárás boldog perceit de már ugyérzem feladtam valahol
Párom is volt dokinál vele is oké minden..akkor már tényleg nemértem a szervezetem..tavaly decemberben 1hetet késet sose szokott!
Doki szerint elhalt terhesség volt ami spontán távozott
mondtam remek..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!