Vetélés előtt lehet valamit érezni?
állítólag nem lehet, valakinek a tünetek is megmaradnak, miután már megtörtént a baj.
de a lényeg, hogy erre nem szabad gondolni! én 10 hetes leszek a hétvégén, és nekem is egy örökkévalóság amíg elérem a 12 hetet, főleg amikor kiderült csak 5 voltam.
minden oké ott benn, el van ő magában, fejlődik, ha szedsz vitamint, zöldség gyümölcs ilyenek, semmi probléma nem lesz.
ebben kell hinni, és nem a rosszra gondolni!
boldog babavárást!
Szia!
Teljesen át tudom érezni amiről írsz! Én ma töltöttem be a 12. hetet és végig kínzott a félelem, hogy valami baj lehet! Csak most nyugodtam meg, hogy hazajöttem a 12. hetes ultrahangról és láttam a babát ficánkolni a pocimban! Az az igazság, hasznos ez a fórum, de nagyon sok olyant olvashatsz itt, ami felerősíti benned az aggódást!
De hidd el, egy két jön a másik után és olyan hamar eltelik az első 12 hét, hogy észre sem veszed! Az aggódás végig benned marad, mindig lesz miért izgulnunk, de ha végigkínlódod a terhességet, csak tönkre teszed azt, ami az egyik legszebb élmény lehetne az életedben!!
Szóval csak pozitívan szabad hozzáállni! A lényeg, hogy tegyél meg mindent hogy a baba egészségesen fejlődhessen, nagyon vigyázz magadra és hidd el, nem lesz semmi baj!!!
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!