Szerintetek ez a kisbabám volt? Kérem csak az nézze meg, aki bírja az ilyesmit.
Figyelt kérdés
Pozitív teszteim voltak, elmentem az orvoshoz, de nem látott semmit, ekkor már a teszt is negatív lett. Pár nappal később ez jött ki belőlem és aznap elég erős görcseim is voltak. Nem alvadt vér volt, nem lehetett szétkenni, önálló kis darabka, nagyon furcsa, soha az életben nem láttam még ilyet. Szerintetek ez a kis embrióm? És előre elnézést a kérdésért és a képért, de nem hagy nyugodni.
2015. ápr. 11. 20:01
11/14 anonim válasza:
Ha az orvos már az elején sem látott semmit, akkor tuti nem fejlődött ki még embrió sem, valószínűbb, hogy üres petezsákig jutott legfeljebb a dolog. Kezek csak jóval később, a 2. hónap végén kezdenek fejlődni.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok, lehet a nyálkahártya volt.
2015. ápr. 11. 22:12
13/14 anonim válasza:
Ez csak méhnyálkahártya.Nekem 6 hetes 3 naposan állt meg a babám szíve és Én utána 1,5 héttel vetéltem el itthon és az nem így nézett ki hanem kerek volt és rózsaszínes.Itt ott belelehetett látni ahol nem volt véres akkor is nagyon meresztgetve láttam az embriót.Ez tuti nyálkahártya csak nagyobb darab jött ki.
14/14 anonim válasza:
A húgom 9 hetesen vetélt el fürdés közben. Egy kis átlátszó, puha labda pottyant ki belőle jó sok vérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!