Tényleg én vagyok a hibás a kisbabám elvesztéséért?
Nem jött meg és rosszul voltam csináltunk a barátommal egy tesztet.Pozitív lett.Megijedtünk hogy mi lesz,de aztán végtelenül örültünk a mi kisbabánknak.Megbeszéltük titokba tartjuk.És majd ha úgy érezzük itt az ideje elmondjuk.(Ez azért volt mert az anyukája utál engem és féltünk majd kéri hogy vetessem el.)
Aztán egyik nap nagyon begörcsöltem a suliban és nagyon véreztem.A barátom az ölébe vitt le az orvosiba.És ott adtak görcsoldót.A fájdalom elmúlt,de a vérzés 1 napig tartott.Azt hittem elvetéltem.Aztán rá 2 hétre megint csináltunk tesztet és még mindig pozitív volt.Örült nagyon a barátom.Aztán az egyik nap a suliban összevesztünk csúnyán.De már óráról ki kellett jönnöm,mert nagyon fájt a hasam és véreztem.És akkor ott kiesett belőlem a ''kicsi,,.A legnagyobb fájdalmam az volt hogy a wc-be.Mindenkinek oda kell a magzata amikor elvetél? Mentem a barátomhoz szünetbe és mondtam neki mi van.Ő is sírt és vigasztalt.De a hátamnál meg azt mondta hogy megöltem a babánkat.Mert idegeskedtem meg ilyenek.De nem.Csak ő idegesített fel.És én tényleg nagyon vigyáztam rá.Most akartam volna dokihoz is menni vele.Ő haragszik rám.Sajnál de átnéz rajtam.A ''legszebb,, az hogy nemrég tudtam meg olyan gyógyszereket szed amik gyengítik a spermiumjának a minőségét.Lehet amiatt ment el a kicsi? Azt mondja mindenki,ha egy magzat egészséges az nem hal el.Úgy számoltuk 6 hetes lehetett a magzatunk.Nemrég csináltam tesztet megint,már csak 1 csíkom van. :(
19/L
Örülj, hogy így alakult. tanulj előbb, dolgozz, hogy ne a szüleid nyakára szüljél és fogj magadnak egy igazi társat, apukát, majd évek múlva.
gyászold meg a babádat és a jövődre koncentráljál. mindenesetre sajnálom amin átmész
A barátod igen gagyi.
A 12. hétig azért nem mondjuk meg a családnak a terhességet, mert rengeteg terhesség végződik így.
Ne várj többet tőle, majd ha idősebb leszel, akkor rájössz, hogy minden a nő hibája, a férfiak mindig mindenben tökéletesek és sosem hibáznak.
A gyász mondatja a párodból valószínűleg ezt és ezért keres bűnbakot is. Nem a ti hibátok. Én javaslom, hogy a pároddal együtt menjetek el nőgyógyászhoz, vetélés után amúgy is el kell menni, hogy megnézze, kiürült-e rendesen a méhed. Az orvos elmagyarázza a párodnak, hogy ez nem úgy működik, ahogyan elképzeli.
A fogamzásgátlásban is kaptok tanácsot, talán még várni kellene ezzel a családalapítással. A sulit fejezzétek be és utána meglátjátok.
Nem Te vagy a hibás!
A koraterhességed 70%-a végződik vetéléssel, sokszor nem is tudja egy kismama, hogy terhes, mert vérzéssel véget ér a terhesség.
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!
Én is elgondolkoznék a barátod viselkedésén, melletted kellene állnia és nem Téged hibáztatnia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!