Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Tényleg én vagyok a hibás a...

Tényleg én vagyok a hibás a kisbabám elvesztéséért?

Figyelt kérdés

Nem jött meg és rosszul voltam csináltunk a barátommal egy tesztet.Pozitív lett.Megijedtünk hogy mi lesz,de aztán végtelenül örültünk a mi kisbabánknak.Megbeszéltük titokba tartjuk.És majd ha úgy érezzük itt az ideje elmondjuk.(Ez azért volt mert az anyukája utál engem és féltünk majd kéri hogy vetessem el.)

Aztán egyik nap nagyon begörcsöltem a suliban és nagyon véreztem.A barátom az ölébe vitt le az orvosiba.És ott adtak görcsoldót.A fájdalom elmúlt,de a vérzés 1 napig tartott.Azt hittem elvetéltem.Aztán rá 2 hétre megint csináltunk tesztet és még mindig pozitív volt.Örült nagyon a barátom.Aztán az egyik nap a suliban összevesztünk csúnyán.De már óráról ki kellett jönnöm,mert nagyon fájt a hasam és véreztem.És akkor ott kiesett belőlem a ''kicsi,,.A legnagyobb fájdalmam az volt hogy a wc-be.Mindenkinek oda kell a magzata amikor elvetél? Mentem a barátomhoz szünetbe és mondtam neki mi van.Ő is sírt és vigasztalt.De a hátamnál meg azt mondta hogy megöltem a babánkat.Mert idegeskedtem meg ilyenek.De nem.Csak ő idegesített fel.És én tényleg nagyon vigyáztam rá.Most akartam volna dokihoz is menni vele.Ő haragszik rám.Sajnál de átnéz rajtam.A ''legszebb,, az hogy nemrég tudtam meg olyan gyógyszereket szed amik gyengítik a spermiumjának a minőségét.Lehet amiatt ment el a kicsi? Azt mondja mindenki,ha egy magzat egészséges az nem hal el.Úgy számoltuk 6 hetes lehetett a magzatunk.Nemrég csináltam tesztet megint,már csak 1 csíkom van. :(

19/L

2014. ápr. 21. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Baromsag. Ilyen megesik mással is.
2014. ápr. 21. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a hibás, valószínűleg beteg volt. Több millióan stresszelnek a terhesség idején, mégse vetélnek. (Én is) Gyászoljátok meg, de ne hibáztasd magad!!!!
2014. ápr. 21. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Egy veszekedés miatt senki nem vetél el! Kora terhességeknél ez gyakran megtörténhet. A dokik azt mondják, hogy nem lett volna életképes baba belőle.. Szerintem nem a te hibád, max. annyit vethet a szemedre, hogy az első vérzés után miért nem mentél rögtön nődokihoz.. talán még segíthetett volna.. De már kár ezen agyalni.. Az egyik barátnőm egy öthetes vetélés, és eü. kaparás után egészséges babát szült, szóval ne keseredj el!
2014. ápr. 21. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
66%

Örülj, hogy így alakult. tanulj előbb, dolgozz, hogy ne a szüleid nyakára szüljél és fogj magadnak egy igazi társat, apukát, majd évek múlva.

gyászold meg a babádat és a jövődre koncentráljál. mindenesetre sajnálom amin átmész

2014. ápr. 21. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
gondolkozz el kinek szültél volna gyereket...
2014. ápr. 21. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vigasztaló hozzászólásokat.Kedvesek vagytok.Én szeretem a barátomat és az életemet se tudnám elképzelni nélküle.Már 4 éve a szerelmem.Nem azért viselkedett így velem gondolom mert utál vagy ilyesmi.Őt is tényleg megrázta a dolog.Csak keresi a miérteket. :(
2014. ápr. 21. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A barátod igen gagyi.

A 12. hétig azért nem mondjuk meg a családnak a terhességet, mert rengeteg terhesség végződik így.

Ne várj többet tőle, majd ha idősebb leszel, akkor rájössz, hogy minden a nő hibája, a férfiak mindig mindenben tökéletesek és sosem hibáznak.

2014. ápr. 21. 23:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ennyi ésszel ne akarj még gyereket, kb. a fogalmazásod és a gondolataid alapján egy 14 éves szintjén vagy. Tanulj, tapasztalj még a világból és, ha már valóban komoly és megbízható párra leltél (együttéltek, dolgoztok, eltartjátok magatok) akkor kezdj bele a babaprojektbe.
2014. ápr. 23. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:

A gyász mondatja a párodból valószínűleg ezt és ezért keres bűnbakot is. Nem a ti hibátok. Én javaslom, hogy a pároddal együtt menjetek el nőgyógyászhoz, vetélés után amúgy is el kell menni, hogy megnézze, kiürült-e rendesen a méhed. Az orvos elmagyarázza a párodnak, hogy ez nem úgy működik, ahogyan elképzeli.

A fogamzásgátlásban is kaptok tanácsot, talán még várni kellene ezzel a családalapítással. A sulit fejezzétek be és utána meglátjátok.

2014. ápr. 24. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem Te vagy a hibás!

A koraterhességed 70%-a végződik vetéléssel, sokszor nem is tudja egy kismama, hogy terhes, mert vérzéssel véget ér a terhesség.

Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz!

Én is elgondolkoznék a barátod viselkedésén, melletted kellene állnia és nem Téged hibáztatnia....

2014. ápr. 26. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!