Pregnanses teszt! Szerintetek? Negatív vagy hibás? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Hülye állat vagyok és letépkedtem rögtön a nyilat meg a másik végén a papírt...Jó végét dugtam bele először,de most már nem vagyok olyan biztos..valaki tudja értelmezni?2014. márc. 25. 19:48
2/23 anonim válasza:
Bocs,de ezt nem nehez értelmezni!Akarhonnan nézem negatív !
3/23 anonim válasza:
Miért tépted le róla a papírt???
Ez negatív.
4/23 anonim válasza:
szerintem halványan pozitív, mert jobbról balra kell nézni és ott van valami a kontroll csík előtt
5/23 A kérdező kommentje:
mert tök hülye és ideges voltam..utolsó te mit látsz a kontroll csík előtt??
egyébként annyi a problémám,hogy ugyan a pregnanses nem írja, de másik tesztnél van olyan hogy ha a tesztcsík látszik,akkor az nem jó teszt! na és mivel mostanra én már nem tudom melyik vége melyik,ezért nem tudom hogy ez melyik csík!
2014. márc. 25. 20:30
6/23 anonim válasza:
Miért kell megőrülni és széttépkedni a tesztet?
Ha pozitív lenne, nem kéne vadászni a csíkokat!
Ez negatív! Bár így hogy nem látom melyik vége volt mártva, akár hibás is lehet!
7/23 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy melyik felét dugtad a pisibe, ez egy negatív teszt, egy csík. Hacsak a csík mentén is meg nem szaggatod...
8/23 A kérdező kommentje:
a végén beledugtam a másik felét is utolsó előtti,biztos ami biztos alapon..Mit gondoltok vegyek holnap egy másikat?
2014. márc. 25. 20:37
9/23 A kérdező kommentje:
na erre gondolok egyébként: itt az invalid-nál az alján van a csík..
2014. márc. 25. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!