Ugye nincs hibás pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Napok óta pozitívak a tesztjeim, voltam orvosnál és semmit nem látott, csak hogy kicsit nagyobb a méhem, és megvan vastagodva a méhnyálkahártyám. Azt mondta, ha nem jön meg menjek vissza 2 hét múlva. Ha nem lesz baba miért mutat mindig pozitívat a teszt, mindegy, hogy a nap melyik szakaszában végzem el, ugyanolyan erős, mint a kontroll csík.2013. okt. 15. 11:21
1/12 anonim válasza:
Mennyi ideje késik? Nem mentél korán az orvoshoz? Legalább egy hét késés kell ahhoz, hogy az ultrahangon petezsákot lássanak. Azért hívott vissza, mert két hét múlva már talán szívhang is lesz.
2/12 A kérdező kommentje:
Több mint egy hete késik.
2013. okt. 15. 11:28
3/12 anonim válasza:
Szia. Nekem is pozi volt a tesztem. De babát nem találtak. Állitolag kémiai terhességem volt.....
4/12 anonim válasza:
Túl korán mentél orvoshoz! 2 hét múlva már látni fogja a babát is.A megnagyobbodott méh és a vastagabb méhnyálkahártya terhességre utal!
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem nem kémiai a terhesség, mert erősödtek a tesztek.
Bízok, hogy igazad van 3. válaszoló.
2013. okt. 15. 13:10
6/12 anonim válasza:
Még mindig benne van a pakliban, hogy csak később volt a peteérésed. Szerintem még ne add fel! Nagyon drukkolok!
7/12 anonim válasza:
A 3. válaszoló vagyok!Teszteltél azóta? Erősödik a csík?
8/12 A kérdező kommentje:
Szia, igen erősödött, azóta már néztek vérből is ami 1719 lett.
2013. okt. 17. 08:32
9/12 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon jó, akkor biztos hogy már ott lapul a picurka!!! Gratulálok!!! Vigyázzatok magatokra...én meg még mindig csak várom a csodát... :(...megint megjött....
10/12 anonim válasza:
3-as vagyok. Szívből gratulálok. Vigyáz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!