Clearblue fél pozitív? Hibás a teszt?
Figyelt kérdés
A felső részen látszik a függőleges vonal, de lent már nem. Hibás a teszt? Lett másnak is ilyen? A másikon egy elég halvány 2. csík van de a képen nem látszik.
2013. ápr. 29. 23:22
1/7 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 29. 23:24
4/7 anonim válasza:
Szia! Pozitívak lettek végül a tesztek? Nekem is hasonló a clearblue, csak ezért kérdezem. Én sem tudom eldönteni.
5/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Vettem utána egy digitálisat mert nagyon bosszantott és az egyértelműen kijelezte hogy negatív. Életemben először vettem Cb-t, 1500 ft-ért kaptam egy hibás tesztet, aztán ugye a digitálisat de többet nem fogok! Ebben a hónapban viszont összejött és a 100 ft-os 10-es teszt egyértelműen kimutatta a 10.dpo-on du. :) Azóta kiderült már vmi?
2013. máj. 27. 10:55
6/7 anonim válasza:
Szia! Nagyon köszönöm a választ. Sajnos negatív. :( Majd reméljük legközelebb összejön. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Úgy legyen :)
2013. máj. 31. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!