Ez most pozitiv, negativ vagy hibás teszt?
Egyből kijött a vonal alsó része és rózsaszin, viszont a vonal teteje egyáltalán nem látszik...
Mit gondoltok?
Kérdező ne haragudj meg de miért szeded szét a tesztet?
Most ez lesz a divat?
Ha nem szedted volna szét állítom nem is látnád azt a kis foltot és most nem lennél kételyek közt.
Nem értem.Ha negatív a teszt na bumm,ha továbbra sem jön meg csinálsz másikat,hátha már az pozitív lesz.De ennek nem tudom mi értelme.Késik már?Ha igen mióta?
Szerintem ha pozitív lenne akkor szétszedés nélkül is az lenne.
Tényleg nem megbántani akarlak de saját magadat csapod be ilyen hülyeségekkel.
Kívánom hogy minél előbb pozit tesztelj!
Tessék itt találsz rengeteg kazettás halvány pozi tesztet,hasonlítsd össze:
Hát szerintem esélyes, lehet hogy azért csak alul van az a kis vonal mert nem egyenletesen szívta fel a vizeletet.
Két gyermekem van, mind a kettőnél iszonyú halvány lett a tesztem a nemvárt napján, itt mindenki azt mondta hogy negatívak...
Tesztelj pár nap múlva!
Azért mindenki beláthaja hogy márpedig ott van valami.
Lehetséges hogy szellemcsik de az is lehetséges hogy kisbaba van a dologba.
Mindig irjátok hogy nem értitek azokat akik a "semmire" azt irják hogy vna ott valami én azokat sem értem aki semmit ír a valamire...
Érdemes lenne 2 nap múlva tesztelned hátha erősik ha esetleg nem akkor utána 4-5 nappal és ha akkor sem akkor csak egy szellemcsik volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!