Vetélés lehet? Soha nem tapasztaltam ilyesmit még.
A napokban volt néhány kérdésem már itt, mind más irányú, de itt összefoglalnám, mi történt velem az elmúlt időszakban.
30-án kellett volna megjönnie. Negatívakat teszteltem, 3-4 napja pedig egymás utáni napokon halvány pozitívakat. Örültem, fel is hívtam tegnap a dokimat, hogy elmondjam, hogy pozitív a teszt.
Ma megjött, akkor arra gondoltam, hogy talán hibás volt mindkét pozitív teszt (ugyanolyan fajta volt, de különböző, mint a negatívak). Ma estére viszont nagyon erős fájdalmam volt (soha nem görcsöltem menstruációnál), egy kicsivel enyhébb csak, mint amikor a vajúdás a lányommal megkezdődött. Egy órán át tartott ez az állapot, addig mozdulni sem bírtam, menni sem. Utána éreztem, hogy valami "kijött" belőlem. Nyilván megnéztem alaposabban a betétet, egy sötét darab volt, a betétet elmozdítva láttam, hogy hosszúkás, körülötte pedig élénkpiros vér. Baba lehetett? Azonnal elmúlt a görcsölés, semmi "panaszt" nem érzek már... Ha vetélés volt, van valami teendőm? Kell orvoshoz mennem?
Magánrendelésre járunk, holnap felhívom a dokimat délelőtt.
Érdekes, mert tegnap, mikor mondtam neki a halvány pozitívat, azt mondta, hogy az még nem biztos, hogy terhes vagyok, és várjunk 20-ig, ha addig nem jön meg, akkor teszteljek, és bármi a teszt eredménye, menjek és megnéz... Egyébként egy nagyon neves, jó orvosról van szó, nem hanyag... Holnap elmesélem neki, hogy mi történt ma.
Még egy nem mellékes információ: lányom reggel és este (meg néha éjjel) szopizik még, lehetséges, hogy ettől? :( Tegnapelőtt szólt a védőnő, hogy szoktassuk le a ciciről, nehogy baj legyen.
A holnapi doki nem késő? Ha holnap reggel tesztelek, akkor még kimutatja, ha baba volt?
Megijesztettél. Felhívtam a szülészetes ügyeletet, elmondtam a panaszaimat, dolgokat (pozitív teszt, utána erős görcsök, menstruáció, meg hogy valami volt még ott), de mondtam, hogy szoptatom a kislányom, és nem tudom, mit csináljak, menjek-e be. Azt mondták, hogy ha nem elviselhetetlenül erős a görcsölés, meg hogyha nem vérzek annyira, hogy az életveszélyes, akkor megvárhatom a rendelési időt, ha valami rosszabb lesz, akkor menjek be.
Csak férjem tudna bevinni, kislányomat meg nem szeretném éjjel magunkkal rángatni.
Mondtam, hogy szoptatok, meg hogy 2-3 hónapja próbálkozunk kistesóval. No-spát ajánlotta a nő (szoptatás mellett lehet? nem tudtam róla).
Úgy beleéltem pedig magam a kistesóba... :(
Előző vagyok. Nem akartalak megijeszteni, nyugalom. Én is szoptatás mellett estem teherbe, de az én dokim nem mondta, hogy le kellene állnunk a szopikkal. Sőt, azt mondta, hogy az a méhösszehúzódás, amit a szopi okozhat, enyhébb, mint egy orgazmus. Szval én 3 hós terhes voltam, amikor elválasztottam a fiam, de csak azért, mert már őrületesen fájtak a melleim. Szval nem hiszem, hogy a szopi okozott Nálad bármi problémát.
Holnap mikor mész dokihoz? Nagyon szurkolok. Írj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!