Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyünk? A párommal...

Mit tegyünk? A párommal nagyon szeretnénk babát, van egy 7 éves fiunk. De az a helyzet, h albérletben élünk, és igy félünk ilyesmit bevállalni.

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 00:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Miert féltek? Ha 1 gyereket tudtok albiban nevelni, akkor kettőt is! Ezen ne múljon!!! :)
2014. okt. 23. 00:52
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Sajnálom kérdező, de ha nincsenek meg a megfelelő körülmények, akkor tudomásul kell venni. Ha most bevállalnátok még egy gyereket, az a másik gyereketek kárára lenne. Inkább neveljetek fel egyet tisztességesen, úgy hogy mindent meg tudtok neki adni, mint kettőt akiknek egész életében azt kell majd hallgatnia, hogy nincs semmire pénz.
2014. okt. 23. 01:09
 3/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem mi az összefüggés a gyerekvállalás és az albérlet közt?

Ha nem nyomorognátok, simán bevállalhatjátok.

Mi is albérletben élünk, 2-3 éven belül szeretném szülni a 2. gyerekem.

Esély sincs rá, hogy valaha is saját lakásunk lesz, de ez soha nem volt opció gyerekvállalás szempontjából.

2014. okt. 23. 01:59
 4/12 anonim ***** válasza:
31%

3-as aztán nehogy majd a -fokuszban- legyetek, hogy beütött a krakk és két gyerekkel fedél nélkül maradtatok..

teljesen egyetértek a második válaszoloval.. már igyse tudtok megadni "mindent" annak az egy gyereknek sem, pláne nem a másodiknak.

ugy lesztek majd (mint itt a többség), akik kiirjáka kérdést, hogy mikor jön ebben a honapban a gyed..gyes..az anyámtyukja..remegve várjátok majd a segélyt, és számoljátok majd a napokat.

elöször meg kéne teremteni egy stabilabb helyzetet, utána gondolkodni a gyerekvállaláson.

2014. okt. 23. 07:27
 5/12 anonim ***** válasza:
61%

Miért, aki hitelre veszi a lakást és nem tudja fizetni a törlesztőt, az nem marad fedél nélkül?

Albérletet lehet váltani kisebbre, olcsóbbra, ha olyan helyzet van. Bedőlt hitellel ugyanúgy utcára kerülnének, ráadásul ott a végrehajtással kapcsolatos díjakkal jócskán megnőne a tartozás is. Szóval miért is biztosabb a saját lakás?

2014. okt. 23. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Mi nemsokára a 3-kat vállaljuk be az albérletbe.Saját lakásunk nem lehet,de nehogy már ezen múljon a gyerekvállalás,szerintem még egy nyugodtan elfér nektek:)
2014. okt. 23. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nagyon fájdalmas olyat olvasni, mikor ismeretlenül lehurrognak és ki tudja minek neveznek amiért albérletbe szülök 2 gyereket.

Könnyen beszél az, akinek százezrek/milliók vannak a feneke alatt.

Mi sajnos szegények vagyunk, de normális körülmények közt élünk boldogan.

Szívfájdító, mikor idegen gazdagok osztják az észt, hogy csak akkor lettem volna jó szülő, ha előbb megteremtem az "ideális" feltételeket és mindent meg tudok adni a gyereknek.

Én se kaptam lakást a szüleimtől, mégis nagyon jó szülők.

Nem attól leszek jó anya, ha lesz egy lakás, amit majd örökölhetnek a gyerekeim.

Szeretem őket, gondoskodok róluk és tanítom őket az IGAZI értékekre, ami nem a pénz, hanem bennünk lakozik.

Ebben szűkölködnek azok, akik szerint szar anya vagyok, mert albérletbe szülök.

Én meg őket sajnálom a lelki szegénységük miatt.

2014. okt. 23. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Én csak arra lennékmkiváncsi hol sikerül albit kivennetek babával? Minket azért küldött el a tulaj mert útban volt a baba. És eleve benne volt a hirdeteseben hogy gyerek kizaro ok, bejelentkezninnem engedett azóta mindenhol mikor megyúnk megnézni meglatjak hogy babavaras van vagy megmondjak hogy gyerekesek nem jöhetnek vagy majd választanak késöbb és sose jelentkeznek. Azzal indokolhakamugy hogyvgyerekest nem lehet kirenni
2014. okt. 23. 12:34
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Kedves utolsó!Merre laksz hogy ott ilyen ellenségesek a kismamákkal?ahol én lakom városban,itt ilyen fel sem merül,még nem is hallottam ilyet hogy ezért nem lehetne kapni albit...
2014. okt. 23. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
26%

3-as, 7-es vagyok

Mi gyerekkel+kutyával vagyunk, ez dupla kizáró ok :)

Mégis, 4 év alatt ez már a 3. albérletünk, sehol nem problémáztak, bár a tulajok maguk is kutyatartók voltak mindenütt.

Persze 10 hirdetőből 8-9 egyből még telefonban azt mondja,h. kutya nem jöhet (vagy gyerek), de lehet találni lakásokat.

2014. okt. 23. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!