Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés lehet? Soha nem...

Kávétejszín kérdése:

Vetélés lehet? Soha nem tapasztaltam ilyesmit még.

Figyelt kérdés

A napokban volt néhány kérdésem már itt, mind más irányú, de itt összefoglalnám, mi történt velem az elmúlt időszakban.

30-án kellett volna megjönnie. Negatívakat teszteltem, 3-4 napja pedig egymás utáni napokon halvány pozitívakat. Örültem, fel is hívtam tegnap a dokimat, hogy elmondjam, hogy pozitív a teszt.

Ma megjött, akkor arra gondoltam, hogy talán hibás volt mindkét pozitív teszt (ugyanolyan fajta volt, de különböző, mint a negatívak). Ma estére viszont nagyon erős fájdalmam volt (soha nem görcsöltem menstruációnál), egy kicsivel enyhébb csak, mint amikor a vajúdás a lányommal megkezdődött. Egy órán át tartott ez az állapot, addig mozdulni sem bírtam, menni sem. Utána éreztem, hogy valami "kijött" belőlem. Nyilván megnéztem alaposabban a betétet, egy sötét darab volt, a betétet elmozdítva láttam, hogy hosszúkás, körülötte pedig élénkpiros vér. Baba lehetett? Azonnal elmúlt a görcsölés, semmi "panaszt" nem érzek már... Ha vetélés volt, van valami teendőm? Kell orvoshoz mennem?

2014. nov. 7. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi volt?
2014. nov. 9. 11:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem erős pozitív tesztjeim voltak,6én egyik reggel elkezdtem vérezni,mintha megjött volna, nem görcsöltem, azonnal elmentem az orvoshoz, aki már csak a vetélést tudta megállapítani, azt mondta ha egy hét alatt nem múlik el a vérzés menjek vissza és megműt.Hazafelé vettem egy tesztet de aznap már teljesen negatív lett, délután kezdtem görcsölni,de nem nagyon viszont pár napig rengeteg vér távozott, nagy darabokkal.
2014. nov. 9. 12:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most reagálok.

Voltam dokinál, baba volt, elment. :(

2015. jan. 15. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!