Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szerintetek ez a kisbabám...

Szerintetek ez a kisbabám volt? Kérem csak az nézze meg, aki bírja az ilyesmit.

Figyelt kérdés

Pozitív teszteim voltak, elmentem az orvoshoz, de nem látott semmit, ekkor már a teszt is negatív lett. Pár nappal később ez jött ki belőlem és aznap elég erős görcseim is voltak. Nem alvadt vér volt, nem lehetett szétkenni, önálló kis darabka, nagyon furcsa, soha az életben nem láttam még ilyet. Szerintetek ez a kis embrióm? És előre elnézést a kérdésért és a képért, de nem hagy nyugodni.

[link]

2015. ápr. 11. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne tőlünk kérdezd, hanem vidd el a közeledben levő orvosi egyetem patológiai intézetébe és kérd meg az egyik munkatársat, hogy nézze meg mikroszkóp alatt.
2015. ápr. 11. 20:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Azért nem mert egy 4 hetes embrió szabad szemmel sem látható, a petezsak is max ha nagyon figyeled, biztos nem ekkora. Elvileg 4 hetes és két napos olyan 2 mm petezsak. Na most képzeld el az mekkora. Esetleg ha ez mehnyalkahartya és ott van rajta az embrió is. De akkor is ennek a darabnak csak egy minimális resze lenne.
2015. ápr. 11. 20:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Olyan 5 hetes lehettem.
2015. ápr. 11. 20:10
 4/14 A kérdező kommentje:
Mintha kis kezet látnék rajta...
2015. ápr. 11. 20:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
kizártnak tartom..
2015. ápr. 11. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6 hetesen is 3 mm volt az embrió. Az nagyon picike. De tényleg ha ennyire zavar akkor az 1-es írt jó tippet hogy lehetne kideríteni.
2015. ápr. 11. 20:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
6 hetesen veteltem el, ami a kepeden van nem az. A méh nyálkahártyán éppenhogy lehetett látni.
2015. ápr. 11. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Megnéztem neked!5 hetesen kb.1,2 cm hosszú a magzat,ekkor alakulnak ki a kéz nyúlvanyok,azaz ilyenkor meg nincs ''rendes''keze.Majd 8 hetesen lehet biztosan elkülöníteni.

Szerintem az egy darab méh nyálkahártya...

2015. ápr. 11. 20:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mehnyalkahartya ennyi valoszinu kemiai terhesseg volt ures petezsak
2015. ápr. 11. 20:32
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez szerintem csak egy sima "nyálkahártya-darabka", még soha nem láttál ilyeneket menzesz alkalmával?
2015. ápr. 11. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!