Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért szopizik kevesebbet a...

Miért szopizik kevesebbet a kisbabám?

Figyelt kérdés
2 hónapos a pici, be is indult rendesen a tejem, de nem sokkal korábban egyre kevesebbet kezdett cicizni, és nyűgös volt rajta, ezért adtam neki pótlást, a tejem is már nagyon kevéske, ami van azt odaadom neki, de ez közel sem elég. Mostanában az egészségi állapotom nem volt jó, illetve rendszeresen gyógyszert is kell szednem. Lehet ennek köze ehhez?

2015. márc. 17. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
én el tudom képzelni hogy igen, esetleg a gyógyszer miatt más lett az íze a tejednek és nem ízlik neki
2015. márc. 17. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól kapja be a bimbót?Nem cumizik?Nekem pont 2 hónaposan kezdődött a cumi zavar.
2015. márc. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!