Május 26-án volt egy halvaszülésem (24 hétre) megviselt nagyon, de kisbabát szeretnénk így rá fél évre lehetne kisbabánk?
Figyelt kérdés
Van aki hasonló helyzetben van?2014. dec. 15. 01:17
11/19 anonim válasza:
Ja a patologiat en is megkaptam 3 het mulva.
12/19 anonim válasza:
Orvosilag a betöltött 24. hétig (tehát 24hét+6nap) nevezik sajnos vetélésnek.
Én akkor sem azt szoktam mondani, hogy "elvetéltem", hanem azt, hogy meghalt a babánk. Ugyanakkor orvosilag így hívják.
13/19 A kérdező kommentje:
Nekem halvaszülés irtak a papirokra nem vetélést!!
2014. dec. 16. 21:58
14/19 anonim válasza:
igen, most olvastam vissza, hogy neked magától beindult a szülés :( és halva született a baba. Én nem tudom, hogy ez pontosan minek számít, de az tuti, hogy a 24. hét előtt megszakadt terhesség az a vetélés.
De akkor is kellett volna kapnod a patológiai vizsgálatról papírt. Visszamentél az orvosodhoz? Ő mit mondott?
Én az orvosomtól kaptam meg ezt a papírt, meg a többi vizsgálatról is az eredményeket. Nálunk mondjuk nem derült ki a pontos ok, de legalább elvégeztek minden vizsgálatot. A patológiai papírból pedig tudjuk legalább a méreteit...:(
15/19 anonim válasza:
Uolsó:bakker,Te Magad linkelted be!VETÉLÉS:A BETÖLTÖTT 24. hét ELŐTT!A 24+6 nap már nem vetélés!Az már szülés.Éppen ezért azt tekintik a lélektani határnak is.3 gyerekes anyuka
16/19 anonim válasza:
utolsó, bakker! Igen, a BETÖLTÖTT 24. hét előtt beszélünk vetélésről. És a 24+6 az a 24. hét utolsó napja, tehát azzal zárul a 24. hét és akkor lesz csak betöltve, ha azon is túl van. De a kérdező nem volt túl ezen, írta is, hogy 1 nap kellett volna a 25. héthez, vagyis 24+6 naposan vesztette el a babát. Aznap éjfélig még nincs betöltve a 24. hét.
17/19 anonim válasza:
A 24+6 az már betöltött 24. hét+6 nap.Akár tetszik,akár nem.Ezért írtak Neki halvaszülést,nem pedig vetélést.
18/19 anonim válasza:
Még annyit,hogy az én 2. gyerekem 37+3 hétre született.Így nem volt koraszülött,mivel 3 nappal túlléptem a 37. hetet.Ergo betöltött 37. hét után született.Szóval ne írj butaságot légy oly szíves!
19/19 anonim válasza:
24+6 az mar betoltott 24.het, es be nem toltott 25. Het.A kismama mar a 25.-et tapossa ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!