Van olyan közületek, akit néha nagyon megviselt otthontöltött idő GYED alatt, és néha összetört ezt azt?
persze.
citromfűtea, magnézium, kikapcsolódás, sport stb segít
Időnként nálam is szakadt a cérna, én a szekrényajtót szoktam jól becsapni többször...
Most várom a 3.-at, rengeteg mg-t szedek, egyszerűen a nyugalom mintaképe vagyok. Senki semmivel nem tud felhúzni :-)
Úgyhogy én biztos terhesség után is szedni fogom.
Hát, ne haragudj, de a férjedet gondolkodás nélkül hátba tudnám vágni.
Én is néha érzem, hogy megzakkanok. Pedig mindig minden munka itthon készen van, nem vakargatom egész nap. Gyerek is oké, de estére lemerülök agyilag. A párom látja mit csinálok, és nem szólogat be, szerencsénkre:) Na, azt már nem tudnám tolerálni.
A feszkó a monoton mindennapokból ered-szerintem. Hiába csinálunk meg mindent itthon, azért az csak egy monoton valami-legalábbis én így érzem.
Tegnap a fiam a szokásosnál is dilisebb volt. Egész du.obégatott, hisztizett, stb. A papa hazajött 6 után, mondtam neki mi van, azt mondta öltöztessem fel a gyereket, és elhúztak egy bő órára. Ahhh, isteni volt. Gyorsan rendet tettem a vacsora után, összepakolásztam, fürödtem, és mire hazajöttek fitt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!