Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Van olyan közületek, akit...

Van olyan közületek, akit néha nagyon megviselt otthontöltött idő GYED alatt, és néha összetört ezt azt?

Figyelt kérdés
Honnan ez az elfojtott feszültség? Nem tudom máshol levezetni? Elsősorban ez nem a baba miatt van,csak más dolgokon hamarabb bepöccenek és egyszerre robbanok.

2013. szept. 13. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

persze.

citromfűtea, magnézium, kikapcsolódás, sport stb segít

2013. szept. 13. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy kis feszkó.Elég helyhezkötött vagy, nem mászkálhatsz bármikor bárhová. Megváltozott a helyzet, nem is úgy nézel ki talán, ahogy előtte. Egy csomó minden változott, jó, hogy feszült vagy. De azért ezeket a töréseket mellőzhetnéd. A gyereknek bevésődik a látvány, de talán csak alvása közben a hang is. Meg amúgyis hülyén néz ki egy fél tányérkészlet. Nem lehetne, hogy inkább befeküdnél a kádba, amíg alszik?
2013. szept. 13. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
vagy aludj vele
2013. szept. 13. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Időnként nálam is szakadt a cérna, én a szekrényajtót szoktam jól becsapni többször...

Most várom a 3.-at, rengeteg mg-t szedek, egyszerűen a nyugalom mintaképe vagyok. Senki semmivel nem tud felhúzni :-)

Úgyhogy én biztos terhesség után is szedni fogom.

2013. szept. 13. 13:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy bár látja a baba a töréseket,valójában a párom beszólásai után csinálom ezeket-el kell viselnem egész nap..és beszólogat,mit hogy csináljak,mikor vegyem fel a gyereket stb,és azt mondja,meg vagyok csömörödve,csak mert el akarok ittonról menni,mondta hogy azért nem megyünk sehova mert megvagyok csömörödve,ami nem igaz,mert ő menekül a munkájába,csak hogy ne a gyerekkel kelljen lennie. Pluszba még van egy elég problémás családja is,az én családom meg nem ért meg folyton az ő családját istenítik,szóval elég nehéz nekem.((Kívülről úgy tűnik én vagyok beteg,de egyszerűen csak bezártság és meg nem értettség. Pszichológusnál voltam,de lehet,hogy átmentileg mégiscsak nyugtatóra lesz szükségem,mert kicsit egyedül is érzem magam..
2013. szept. 13. 13:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Hú,magnézium vettem de én buta meg nem szedtem. Azthiszem kipróbálom..sajnos nehéz ilyen helyzetekben mosolyognom,mindenki azt várja el tőlem,hogy prolémákkal a hátamon mindent tökéletessen csináljak,..
2013. szept. 13. 13:47
 7/12 A kérdező kommentje:
A gyerekemet szeretem meg imádom,mégis iyenkor rossz anyának érzem magam,és utólag nagyon de nagyon szégyenlem..de nehéz fékezni magam...nem tudom miért.(
2013. szept. 13. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
az én férjem is ilyen, idővel össze fogtok csiszolódni, kitartás
2013. szept. 13. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát, ne haragudj, de a férjedet gondolkodás nélkül hátba tudnám vágni.

Én is néha érzem, hogy megzakkanok. Pedig mindig minden munka itthon készen van, nem vakargatom egész nap. Gyerek is oké, de estére lemerülök agyilag. A párom látja mit csinálok, és nem szólogat be, szerencsénkre:) Na, azt már nem tudnám tolerálni.

A feszkó a monoton mindennapokból ered-szerintem. Hiába csinálunk meg mindent itthon, azért az csak egy monoton valami-legalábbis én így érzem.

Tegnap a fiam a szokásosnál is dilisebb volt. Egész du.obégatott, hisztizett, stb. A papa hazajött 6 után, mondtam neki mi van, azt mondta öltöztessem fel a gyereket, és elhúztak egy bő órára. Ahhh, isteni volt. Gyorsan rendet tettem a vacsora után, összepakolásztam, fürödtem, és mire hazajöttek fitt voltam.

2013. szept. 13. 14:17
 10/12 A kérdező kommentje:
hát igen,monoton..
2013. szept. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!