Ismertek olyan nöt akit a babája megszületése utáni idöszak /nemalvás hossszú idön keresztül vagy az állandó készültség stb. -/úgy megviselt hogy valamilyen betegsége lett? Pl. gyomorfekély, vagy idegi alapon
Nem.
Ilyet csak akkor tudok elképzelni, ha a baba, kisgyerek súlyos beteg, esetleg több gyerek van, akik a betegségük miatt 0-24 órás felügyeletre szorulnak.
Van három gyermekem, sokszor voltak együtt betegek.
Láz,hasmenés, hányás, bárányhimlő, influenza,szinte mindig rengeteg éjszakázással jár.De kibírható.
Esetleg szedj vitaminokat,kérj segítséget!
1.voltam.
100% hogy van ilyen ember! Szerintem nem is kevesen!
Csak ugye akinek van egy nyugodt, jó babája az hülyén nézd rád, hogy most mit is akarsz ezzel mondani..
De én megértem! Ugyanilyen a 10 hónaposom, tényleg mindenhova vinnem kell, mert hatalmas könnyekkel ordít.. a végtelenségig (már leteszteltem)
Szóval a magam részéről: korábban inzulinrezisztenciám volt, amelyhez szigorú diéta kell, hogy ne válljon cukorbetegséggé. Mióta szültem nálam egészségtelenebbül táplálkozó nincsen.. napok óta 3-4 kor ebédelek, akkor tudok nyugodtan leülni és enni. Addig túrórudin, meg ilyen szrkon élek..
A nem alvás sem jó, sem az idegrendszernek, sem az immunrendszernek.
Szerintem a nőket nagyon erősre gyártották :))) De vannak olyan helyzetek, amikor tényleg kikészül az anya.
Egyik ismerősömnek annyira hasfájós, nem alvós volt a babája, hogy elájult a nemalvástól és nagyon beverte a fejét. Azóta amúgy jól van.
Kitartást, tudom, hogy nehéz..
Próbáld átgondolni, hogyan éltek. Van-e napirend? Mennyit vagytok friss levegőn?
Férjedről nem írtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!