Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez talán gyomorfekély?

Ez talán gyomorfekély?

Figyelt kérdés

Kora reggel alhasi görcsök, majd hasmenés, dohányzok és általában dohányzás után de kora reggel is savat hányok vagy amikor eszek utána minden kijön...

Voltam dokinál kaptam beutalót a véremmel se a széklet, vizelettel semmi baj!

2014. szept. 6. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Még az is lehet. Tejre,tejtermékekre, fűszeresre ,zsírosra mi a reakciód? Mert én ha csak egy fél pohár tejet megittam már azt kihánytam. Egész nap annak panaszaid vagy csak reggel?
2014. szept. 6. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem is gyomor, de nyombélfekély. Nekem volt... ugyanilyen tünetekkel. (attól eltekintve, hogy nem dohányoztam)

Tünetei: Görcs, reggelente csomó sav, hasmenés. Sav hányás, nyelőcső felmaródás, magas vérnyomás.

2014. szept. 6. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Minden reggel hasmenés, fűszeres csípős kajától fáj a hasam, vagy savassat hányok
2014. szept. 6. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Az sajnos fekély lesz, de endoscope-os vizsgálat kell ahhoz hogy kiderítsék, pontosan melyik részen van. Na az lesz az igazán kellemetlen.
2014. szept. 6. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
gyomortükrözést lehet kérni altatásban is, és nagyon ajánlom.
2014. szept. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!