Ez lehet gyomorfekély?
Figyelt kérdés
Szóval észrevettem hogy véres a székletem de nem törődtem vele gondolván hogy felfázás, ez már hónapokkal ezelőtt történt. Azóta is előfordult de csak épphogy valami. Azonban ma hogy kicsit segítettem a kertben és mikor felegyenesedtem akkor történt hogy elkezdett szúrni a hasam, valamint úgy "húzott" ott valami. Végeztem fizikai munkákat a múltban. A kérdésem elsősorban az lenne hogy ez az e, valamint hogy ha elmegyek megnézetni akkor azt milyen módon csinálják?
20/f
2014. máj. 18. 17:10
1/1 anonim válasza:
Barátnőm tapasztalata szerint ez nagy eséllyel lehet vastagbél-probléma is. Mindenképpen komoly dolog, sürgősen menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!