Kokusz66 kérdése:
Szerintetek gyomorfekélyem van, vagy valami más?
Figyelt kérdés
1-2 hete gyomorfájásra panaszkodom. Nem tudom megmondani pontosan hol fáj, égő és nyilalló érzést érzek. Alig tudok enni, de ha eszek egy időre elmúlik. A hátam is azóta nagyon fáj. Szerintetek? Előre is köszönöm.:)2014. ápr. 23. 16:21
1/2 anonim válasza:
Aki ezt neked látatlanban megmondja, és még nem is orvos, az látnok...
Amúgy meg egymillió dologtól fájhat a gyomrod. Menj el orvoshoz, majd megmondja.
2/2 anonim válasza:
Lehet, fekély is, epe is, vagy más, így nem lehet eldönteni. Menj el a háziorvoshoz, elküld előszőr vérvételre, utána én mentem hasi ultrahangra és gasztroenterolóiára is. Fekélyt szerintem tükrözéssel tudják megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!