Őrölt zabból mennyit kell enni naponta ha pl. gyomorfekélyem van?
A zab is csak egy ócska növény, ha már gyomorbetegséged van, akkor nem kellene ilyeneket enned.
Hús, zöldség, gyümölcs és gyógyteák.
A ló növényevő, te meg félig húsevő vagy. Azaz természetes reakciód egy ló láttán, hogy fogod a késedet és átvágod a verőereket a nyakán. Mert különben rúgkapál ha harapod.
Ezt jelenti a húsevő.
Hallottál már arról, hogy egy húsevőnek húst kell ennie, különben felborul az emésztése, a bélflórája, és mondjuk gyomorfekélyes lesz?
Ne keverd össze magad lovakkal, nyulakkal.. növényevőkkel. A zab egy keményítőforrás, szerintem még a lovaknak sem lehet túl természetes táplálék, de neked aztán semmiképp. Just sayin, de ha amit én írok nem kell, akkor keress fel egy belgyógyászt. Ők egész életeden át melletted lehetnek a betegségben. Van aki így szereti :))
ma 18:36-os: "természetes reakciód egy ló láttán, hogy fogod a késedet és átvágod a verőereket a nyakán."
Neked valami komoly pszichológiai problémád van, vagy be vagy rúgva vagy tele vagy kábítószerrel!!!! Ilyesmit ugyanis normálisan gondolkoo ember nem állít!!!!!
Normálisan gondolkodó ember nem álszenteskedik és eszi a zabot, hanem bevallja, hogy húst eszik, a hús pedig állatok halála árán kerül az asztalunkra.
Amíg ezzel nem tud szembenézni egy csomó ember, addig nem fognak normálisan (kellőképp tisztán) tekinteni a világra, így nagy csoda lenne, ha nem lennének betegek, gyomorfekélyesek, refluxosak, elhízottak, cukorbetegek, rákosak.
Nem eszik meg a lovat, itt kezdődik a baj. Én megoldást kínálok erre. Lovam nincs, de kést tudok adni. Tessék, nézzünk szembe a valósággal, új év, új kezdet. Van valakinek háziállata?
Tudatos vagyok.
Nem tervezem. Nem eszem embert, nem érzem szükségét. Elvben ennék, de ahhoz nagy világégés kellene legyen.
Ha csak zab lenne, hát lehet. Attól függ, mert ha nem lenne refluxom/fekélyem a zabtól, akkor nem hiszem hogy ölnék embert csak a húsért.
Ha viszont csak az emberszalonna jöhetne szóba mint étel.. Találd ki a válaszom. Talán még Téged is megennélek, nem rosszindulatból, hanem mert finom lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!