Ismertek olyan nöt akit a babája megszületése utáni idöszak /nemalvás hossszú idön keresztül vagy az állandó készültség stb. -/úgy megviselt hogy valamilyen betegsége lett? Pl. gyomorfekély, vagy idegi alapon
én teljesen átérzem a helyzeted. 4 hónapos kislányom nagyon hasfájós, ma éjjel kb. 8szor keltem hozzá, és nem tíz percekre :( tegnap dettó, igazából ez megy másfél hónapja. Ő is nagyon fáradt reggelre, napközben nem tud aludni, mert annyira fáj a hasa. Tehát én sem tudok vele ledőlni. Tiszta sötét karikás az én szemem is, fáj a torkom, nem tudom magam kipihenni.
Ma éjjel kettőkor már zokogtam szoptatás közben, mert teljesen ki vagyok merülve. A lelki dolgok hatnak fizikálisan, így hosszú távon a kimerültség betegséghez vezethet.
Én sem tudom mit tegyek, pedig nekem még segítségem is van, Anyu azért jön, ha tud, férjem is segítőkész, de azért ugye ő dolgozik, szóval a java része mégiscsak nekem marad. De ezek az éjszakák....áhhh nem véletlenül kínző eszköz az alvásmegvonás... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!