Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismertek olyan nöt akit a...

Ismertek olyan nöt akit a babája megszületése utáni idöszak /nemalvás hossszú idön keresztül vagy az állandó készültség stb. -/úgy megviselt hogy valamilyen betegsége lett? Pl. gyomorfekély, vagy idegi alapon

Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 07:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én vagyok a mesés, Bogy és Babóca sem köti le? Nem tudom mi van benne, de a 8 hónaposomat csak az érdekli, youtube-os listát elindítom, teszek elé játékot, amit fogdoshat (etetőszék) és nagyon élvezi, 5 perc egy rész, időmérésre is jó :-), 2 rész alatt megreggelizek pl.
2014. szept. 11. 09:09
 22/26 A kérdező kommentje:
de a bogyó és babóca érdekli észrevettem.csak szerintem kicsi a lap top képernyönk és azon nem látja olyan jól.és te odarakod az etetöszékbe elé a lap topot és ö azt nézi?vagy tv-n nézi?megpróbálom ma.ja meg a cd-t is.anyósnak hogyan adjam oda hogy tessék itt van nem az ö gyereke.én vállaltam nem ö. az más kérdés hogy más nagymmama segit de ha nem akar hogy kötelezzem??de a férjem na az más tészta ö igenis szólhatna neki.de nem szól neki.ezért már nem akarok vele élni.ja egyébként férjem nagyon ritkán van itthon sokat dolgozik nagyon.
2014. szept. 11. 09:32
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

én teljesen átérzem a helyzeted. 4 hónapos kislányom nagyon hasfájós, ma éjjel kb. 8szor keltem hozzá, és nem tíz percekre :( tegnap dettó, igazából ez megy másfél hónapja. Ő is nagyon fáradt reggelre, napközben nem tud aludni, mert annyira fáj a hasa. Tehát én sem tudok vele ledőlni. Tiszta sötét karikás az én szemem is, fáj a torkom, nem tudom magam kipihenni.

Ma éjjel kettőkor már zokogtam szoptatás közben, mert teljesen ki vagyok merülve. A lelki dolgok hatnak fizikálisan, így hosszú távon a kimerültség betegséghez vezethet.

Én sem tudom mit tegyek, pedig nekem még segítségem is van, Anyu azért jön, ha tud, férjem is segítőkész, de azért ugye ő dolgozik, szóval a java része mégiscsak nekem marad. De ezek az éjszakák....áhhh nem véletlenül kínző eszköz az alvásmegvonás... :(

2014. szept. 11. 09:34
 24/26 A kérdező kommentje:
de engem az a gyomorfájdalom (gyomorideg)nagyon zavar.félek hogy gyomorfekélyem lesz
2014. szept. 11. 09:34
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon durva ekcéma jött ki.Kivizsgáltattam szerencsére mert már szinte 'rohadt' az ujjam.Neked is ajánlom mielőtt késő.Én annyit mondtam a férjemnek ha kórházba kerülök kimerültség miatt jöhet táppénzre a gyerekkel.Erre egyből kaptam egy szabad du-t amit alvással töltöttem.Meg eddig egy komolyabb rosszul létem volt mert felment a vérnyomásom. Szóval ne játsz vele/magaddal
2014. szept. 11. 21:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Én pl kórosan lefogytam...ikreket szültem és mivel a tejem elapadt így mondhatni egész nap kávén éltem , ami elég dúrván elvette az étvágyam...na meg nem is nagyon volt időm kiadósan leülni és enni egy jót...semmi segítség híján...csak a párom van nekem , aki nagyon sokat dolgozik , hisz nem egyszerre 2 babára terveztünk...és igen vannak gyomorpanaszaim.de vhogy a gyomortükrözéshez még nem állok készen.Am terhességi előtti súlyom 46 kb volt most 38 alig vagyok...
2015. márc. 14. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!