Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ismertek olyan nöt akit a...

Ismertek olyan nöt akit a babája megszületése utáni idöszak /nemalvás hossszú idön keresztül vagy az állandó készültség stb. -/úgy megviselt hogy valamilyen betegsége lett? Pl. gyomorfekély, vagy idegi alapon

Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 07:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ti/Te egy ördögi körben vagy/tok!

Nem vagy nyugodt, gondok vannak a házasságoddal, amit a gyerek 1000%, hogy megérez...

2014. szept. 11. 08:14
 12/26 A kérdező kommentje:
egyébkmént van olyan hogy nem tudok reggelizni utána meg a frusztráció miatt(férjem viselkedése gyerek állandó hisztije)egyszerre rengeteget eszek(ez az egyetlen örömforrásom.vagy pl.reggeli helyett csoki.szerintem teljesen kikészitettem a gyomromat
2014. szept. 11. 08:16
 13/26 A kérdező kommentje:
igen biztos igazad van....anyukámék messze laknak és éjjel nappal dolgozniuk kell.beraksz neki egy mesét.hát az enyém még nem néz egyedül mesét.nem érti és ezért csak pár percig érdekes
2014. szept. 11. 08:23
 14/26 anonim ***** válasza:

:( Te jó ég..sajnálom!

Nekem piszok jó babám van. Nálunk kb 2 hóskora óta napirend van. Szerencsém van (ez csak szerencse volt) 3 hetes kora óta alszunk este, etetés nélkül.

Sajna a napirend nem minden babánál válik be. :(

Nem nagyon tudom, hogy hogyan álltok anyagilag, de ha megengedheted havi 2x egy bébiszittert...addig te alszol.

Átmeneti megoldás, hátha....

Én a helyedben azért megpróbálnám a napirendet.

Bármennyire iss ellenkezik pl a fektetés ellen, tedd be. Ha nagyon sír, nem veszed ki az ágyból, hanem a kiságy mellé ülsaz//nyugtatod. Az etetésekbe vigyél rendsszert. Én pl úgy cssinálom, hogy minden tevékenységnek van egy "tárgya". Pl.: etetésnél mindig megkapja a távirányítót, pelenkázásnál a vetítőt, este a párnát stb. Tehát az eseményeket tárgyakhoz kötöm, máskor nem adom oda.

Meg van nálunk a kötelező délelőtti/utáni játék (önálló). Ez kb1-1,5 őra délelőtt és délután is.

11-től 2-ig alvás

5-18:30ig alvás

Majd 9kor alvás reggel 8:30-9ig.

Próbáld ki a rendsszert, nem napok alatt fog bevállni, lehet 2 hónap is.... Veszteni nem vesztesz, maximum rendszerezettek lesztek.

Nekem emiatt jó napjaim vannak, hiszen tudom, hogy mikor mire lesz időm. Pl. Ha játszik, akkor pihenek, ha alszik akkor eszek/takarítok/pihenek.

2014. szept. 11. 08:33
 15/26 anonim ***** válasza:

Sajnos a gyerkőc tényleg érzi rajtad a feszkót.

Azt próbáld kitalálni, ő miért kel fel éjjel olyan sűrűn-ilyenkor eszik, iszik vagy csak fent van? Mivel tudod visszaaltatni?

2014. szept. 11. 08:34
 16/26 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy hogy próbálsz segiteni.most megyek altatni utána még irok ezzel kapcsolatosan.
2014. szept. 11. 08:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Mennyi idos a picid? Milyenek az anyagi lehetosegeid? Nekem 10 honaposom van, ugy vagyok mint a valaszolo, aki irta, h egeszsegtelenul eszik - na en is, pedig korabban nagyon pedans voltam ra. Ejjel en is non-stop ugralok. Nappal nagyon sokaig 40pdrceket aludt, most egy honapja kezdett valtozni, 2x1orat, vagy 1x1orat + 1x2orat alszik, ez sokat szamit. Enyemet sem erdekli a mese, de a "gyerekdalok" dvd 3-4 hos kora ota lekoti, kb 20perc. Ezt ismered? A minimaxos kiadas, nagyon jo! Csaladi napkozi? En pl azt tervezem, h egy ev morul (vagy amikorra eljon, h csak 1x alszik, heti 2-3 delelott megy a napmozibe. Anyukad messze van, ok, de nem tudnal elmenni hozza 2 hetre? Hogy egy kicsit feltoltodj? En pedig anyost es apat nem kerlelnem es varnam, hanem tenyek ele allitanam: itt a gyerek, 1,5 ora mulva jovok, viszlat! Kitartas!
2014. szept. 11. 08:36
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Ti nem gondolkodtatok azon, hogy amikor feszültségre kenjük a dolgot, akkor akinél jó a baba, ott is van bizonyos feszültség, nem? Nincs tökéletes élethelyzet, mindenhol vannak problémák és mégis másnak nyugis a babája.

Nálunk soha nem volt problémás a gyerek, mikor feszkó volt. Sőt mintha mindig nyugodtabb lett volna, hogy na ezeknek lehet van fontosabb dolguk is..

sztem nem lehet az igazságot megtalálni. akinek olyan a gyereke, annak lesz napirendje, akinek meg nem olyan annak nem. nekem ez a tapasztalatom.

2014. szept. 11. 08:39
 19/26 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ment a zöld kéz az utolssó mondatod miatt :D

14-es voltam :D :D

2014. szept. 11. 08:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Azaz a 17nek ment a zöld, nem az utolsónak :)))
2014. szept. 11. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!