Ismertek olyan nöt akit a babája megszületése utáni idöszak /nemalvás hossszú idön keresztül vagy az állandó készültség stb. -/úgy megviselt hogy valamilyen betegsége lett? Pl. gyomorfekély, vagy idegi alapon
Ti/Te egy ördögi körben vagy/tok!
Nem vagy nyugodt, gondok vannak a házasságoddal, amit a gyerek 1000%, hogy megérez...
:( Te jó ég..sajnálom!
Nekem piszok jó babám van. Nálunk kb 2 hóskora óta napirend van. Szerencsém van (ez csak szerencse volt) 3 hetes kora óta alszunk este, etetés nélkül.
Sajna a napirend nem minden babánál válik be. :(
Nem nagyon tudom, hogy hogyan álltok anyagilag, de ha megengedheted havi 2x egy bébiszittert...addig te alszol.
Átmeneti megoldás, hátha....
Én a helyedben azért megpróbálnám a napirendet.
Bármennyire iss ellenkezik pl a fektetés ellen, tedd be. Ha nagyon sír, nem veszed ki az ágyból, hanem a kiságy mellé ülsaz//nyugtatod. Az etetésekbe vigyél rendsszert. Én pl úgy cssinálom, hogy minden tevékenységnek van egy "tárgya". Pl.: etetésnél mindig megkapja a távirányítót, pelenkázásnál a vetítőt, este a párnát stb. Tehát az eseményeket tárgyakhoz kötöm, máskor nem adom oda.
Meg van nálunk a kötelező délelőtti/utáni játék (önálló). Ez kb1-1,5 őra délelőtt és délután is.
11-től 2-ig alvás
5-18:30ig alvás
Majd 9kor alvás reggel 8:30-9ig.
Próbáld ki a rendsszert, nem napok alatt fog bevállni, lehet 2 hónap is.... Veszteni nem vesztesz, maximum rendszerezettek lesztek.
Nekem emiatt jó napjaim vannak, hiszen tudom, hogy mikor mire lesz időm. Pl. Ha játszik, akkor pihenek, ha alszik akkor eszek/takarítok/pihenek.
Sajnos a gyerkőc tényleg érzi rajtad a feszkót.
Azt próbáld kitalálni, ő miért kel fel éjjel olyan sűrűn-ilyenkor eszik, iszik vagy csak fent van? Mivel tudod visszaaltatni?
Ti nem gondolkodtatok azon, hogy amikor feszültségre kenjük a dolgot, akkor akinél jó a baba, ott is van bizonyos feszültség, nem? Nincs tökéletes élethelyzet, mindenhol vannak problémák és mégis másnak nyugis a babája.
Nálunk soha nem volt problémás a gyerek, mikor feszkó volt. Sőt mintha mindig nyugodtabb lett volna, hogy na ezeknek lehet van fontosabb dolguk is..
sztem nem lehet az igazságot megtalálni. akinek olyan a gyereke, annak lesz napirendje, akinek meg nem olyan annak nem. nekem ez a tapasztalatom.
Utolsó! Ment a zöld kéz az utolssó mondatod miatt :D
14-es voltam :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!