Miért kell megszülnöm?
Nagyon sajnálom.
De hidd el, a császár sem "jobb". Ez volt a kisebbik rossz.
Szerintem is jobb lenne császárral. Bár én normál úton szültem, fogalmam sincs milyen a császár, de fájdalmilag biztos vagyok benne hogy meg sem közelíti a normál szülést a császáros szülés. Az hogy utána fáj a császáros seb is, az egy dolog, a normál úton való szülésnél is marhára fáj a gátseb. Akik normál úton szültek azok ülni nem tudnak, aki császárral az felkelni. Meg a normál úton szülésnek akár hogy is mindenki azt mondja semmi változás nincs odalent, azért hidd el van. Persze megmarad minden :)de nem 100%-ban és biztos vagyok benne, hogy anélkül hogy látnád az eredményét sokkal rosszabb egy nőnek a változás ami odalent lesz. Persze lehet teljesen már 26. héten megszülni egy ici pici babát, mint 40. héten egy nagyot, de én így látom. Császárnál meg eléggé szembetűnő marad a heg, ami talán évek alatt halványodik valamennyit, de a nyoma ott is megmarad. De a császár véges számú lehet, és úgy tudom 3 császár lehet, ez már az első neked, így ha szeretnétek pl 3 babát lehet már nem lehet annyit szülnöd majd. Persze minden orvos függő, de gondold át nagyon neked melyik lenne testileg és a következmények után a legjobb választás ebben a legrosszabb helyzetben!
Sajnálom a veled történik!
aki a bomlasrol ir nagy hulyeseget ir
egyszereun azert jobb megszulni mert egy csaszar heget hagy a meheden es a kovetkezo terhessegnel ebbol komoly problemak lehetnek.
pl lepeny rossz helyen tapad heg szetvalik fertozes lep fel osszenovesek lesznek a hasban stb
Egy elhalt magzat termeszetes megszulese a legjobb az anyanak
Ilyenkor lehetoseg van a bucsura is az anya maganal van es a gyasz folyamata is elkezdodhet.
sajnalom es reszvetem ugye kapott nevet a baba es eltemettetek?
Itt az a szokas kepeket keszitunk labnyomokat kap nevet kap kisminiruhat kosarba tesszuk es a szulok hazaviszik a temetesig.
Itt minden babat magzatot el lehet temetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!