Mikor érezted azt, hogy "legyőzted" a félelmeidet?
Figyelt kérdés
Egy nagyon problémás első terhesség és egy középidős vetélés után, tudva, hogy csak méhszájzárással lehet esélyem kihordani egy terhességet. Volt valaki hasonló helyzetben? Tudván azt, hogy biztosan nehéz lesz a terhességed. Mikorra érezted, hogy "készen" állsz rá?2014. okt. 25. 23:08
1/4 anonim válasza:
Egyik barátnőmék tucatnyi méhenkívüli terhesség és vetélések mellett 12 évig folyamatosan készen álltak egy egészséges terhességre mire végre megszületett a második gyerek. Fel a fejjel! Pozitív gondolatok pozitív eredményt szülnek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Mások válaszát véleményét és tapasztalatait is köszönettel várom!
2014. okt. 27. 13:00
3/4 anonim válasza:
Én 3 hónapja voltam missed ab-on,10 hetes volt a babám.Nem volt szívhang.Most próbálkozunk újra,nagyon félek,de pozitívan gondolkozom.Még most tértem észhez a sokkból,első babánk volt.
4/4 anonim válasza:
A saját érzéseimet, "élményeimet" mondom most el! Először is, nagyon sajnálom kérdező! Nekem missed. volt és középidős vetélésindukció, tudod, halva szülés, csúnyán mondva.... :( És mindkettejüket terveztük! Előbbi januárban lesz két éve, utóbbi, ebben a hónapban volt, fél éve! Én még nem érzem késznek magam egy újabb babára... jelenleg ott tartok, hogy elkezdjük a kivizsgálást, hogy mitől lehettek ezek a dolgok, mivel szövettant első babánknál nem kaptunk a második pedig teljesen egészséges kislány volt!! Sok erőt neked, remélem minden sikerül, amit szeretnél!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!