Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy zajlik le egy vetélés?

Hogy zajlik le egy vetélés?

Figyelt kérdés
Tudom, nem vagytok orvosok, de létezik, hogy olyan maga a folyamat, hogy késik a mensi ugye, aztán rá 2-3 hétre egy baromi nagy vérzés keretében, erős fájdalommal vérzel? És onnantól kezdve minden olyan, mint előtte, hogy havonta megjön..stb. ??? Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 6. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálam így volt. A nemvárt napján csak pecsételtem. kiderült, hogy terhes vagyok. 2 héttel később vetéltem el, ami nyilván vérzéssel járt.

De az az érdekes, hogy nem onnantól jött meg havonta, hanem a nemvárt napjától. Mintha a hormonháztartásom nem is vette volna észre, hogy terhes vagyok.

2014. okt. 6. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Én gyógyszer mellett lettem terhes, nálam úgy volt hogy 3 napot késett amikor csináltam tesztet és pozitiv lett. Még aznap éjjel "megjött" a menzeszem ami sokkal fájdalmasabb és sokkal többet véreztem mint szoktam. Szóval igen, van ilyen amit irsz
2014. okt. 7. 06:39
 3/6 A kérdező kommentje:
:( Köszönöm a válaszotok. Sajnálatos a ti esetetek is.
2014. okt. 7. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:
2es vaGyok. Kedves kérdező! Remélem elmész dokihoz, mert valami bentmaradhat a méhbe, és annak sajnos nagyon súlyos következményei lehetnek. Az lemaradt hogy énis voltam, teljesen kitidztultam, de neked azért jóval többet késett a mesid, tehát nagyobb volt a baba és nehezebben tud kitisztulni a méhed
2014. okt. 7. 09:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vetélésem: d.u. 3-tól görcsölés, éjfélkor elöntött a vér és reggelig szinte ömlött belőlem. Nem ért meglepetésszerűen, mert már sajnos vlt időpontom missed ab műtétre, így az első görcsnél sejtettem, hogy ez lesz.

Második vetélés: Gyenge barnázással kezdődött, aztán három napig gyenge vérzés.

Mindkét esetben volt műszeres befejezés.

2014. okt. 7. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én reggel kezdtem el pecsételni 7 hetesen,mentem is a dokihoz, ahol kb délig vártam a soromra, de addigra már rendesen véreztem. Majd beutalt kórházba, ahol 3 napig feküdtem, mire megcsinálták volna a műtétet, kitisztultam teljesen.
2014. okt. 10. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!