Biztos már a vetélés?
Ma vagyok a ciklus 28. napján, lombik beültetés után 9 nappal, ahol 2 kis embriót kaptam vissza.
Tegnap óta vérzek, tegnap még közepes, ma már erős mensi mennyiségű.
Viszont teszteltem tegnap és ma reggel is, a tesztek 2 csíkosak, és a mai sem halványodott...
Fogalmam sincs mi van most...
Crinone, mellé Utrogestan 3*2; c vitamin, Prednisolon, Femibion.
A Crinone már a vérzés miatt lett kiegészítve az Utro-val, de nem lett kevesebb a vérzés :(
De akkor miért nem mész be a kórházba a terhes tanácsadóba?
én görcsöltem felhívtam a dokim és mondta h. menjek be és meg ultrahangoz és ez csak görcs volt...
nagyon jó doki lehet aki azt mondja a görcsre és vérzésre h. feküdj otthon nyugodtan majd lesz valami...
Azért, mert még olyan pici a terhesség, hogy bármi lehet (ma vagyok pont 4 hetes).
Itt meg sajnos nincs terhes tanácsadó, csak nőgyógyászat, onnan meg időpont nélkül elhajtanak...
Tényleg nem tudsz mit tenni, Szegénykém! :( És senki más sem. Bizakodjunk!
Ha egészséges, meg fog maradni. Ha nem, akkor meg a természet tudja a dolgát. De még egyszer, még van remény!! Holnap is írj, hogy áll a vérzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!