Ez egy elhalt terhesség? A többi lent!
Dehogy halt el a terhesség, azonban progeszteron hiánytól barnázol.
Sűrgősen kéne utrogestant szedned, hogy megmaradjon a baba!!!!
Túl korán nézett a doki, ezért nem látott még semmit.
Nyugi, ott az a baba, a tüneteid is erre vallnak :)
Nekem volt méhen kívüli terhességem. Akkor a teszt csak a 39. ciklusnapon lett pozitív először. Tünetem semmi nem volt, bár nekem az első terhességemnél is csak a 9. héten volt először bármiféle tüetem.
A méhen kívülinél a pozi teszt után 2 nappal barnázni kezdtem, majd 2 nap múlva vérezni. Tipikusan egy oldali volt a fájdalom, a bal petefészkem szúrt, nyilalat, fájt. Meg görcsölt a hasam is.
Viszont nekem a méhemben semmi nem utalt terhességre, csak a hcg szint a véremben. 10 nap volt, mire megtalálták, hogy hol van beágyazódva.
Szóval, amig nem kizárható egyértelműen a méhen kívüli, addig nem szerencsés progeszteront szedni, mert egy méhen kívüli terhességet megtartani, az életedbe is kerülhet.
Egyébként nekem is kell progeszteront szednem, első terhességemnél barnáztam, arra kaptam. A méhen kívülinél azt mondta a zorovos, hogy amíg nem tudjuk, hol a baba, addig nem kaphatok. A harmadik (jelenlegi) terhességemnél, már 5 hetesen egyértelműen látszott a terhesség, meg is kaptam a progeszteront.
Ha erősödik a fájdalom, én újra orvoshoz mennék. Esetleg másikhoz, több szem többet lát.
17:52-es
Sajnos ez van eléggé eros szemelyiseg vagyok tehat mondhatom hogy nem viselt meg annyira komolyan... úgy állok hozzá hogy amint lehet ujra probalkozunk es akkor is a leheto leghamarabb lesz babám... a páromat mégjobban megviselte mivel október 11.-én lesz az eskuvo es ott akartuk elmondani a szuleinek mivel ok messze elnek tolunk es nem akartuk telefonon elmondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!