Kiírtak Missed ab. -ra. Várjak még vagy essek túl rajta?
Szia,
nagyon sajnálom, amin átmész, én is így jártam, pénteken megyek műtétre. Sajnos nálad is gáz van szerintem, nekem dec 15. volt az utolsó mensim, de hosszúak a ciklusaim, így 8-9 hetes lehetek, de sajnos üres petezsák, ráadásul kettő is, kétpetéjű ikreknek indultak :( Megnézett a dokim magánban is, behívott a kórházba is, mert ott jobb a gép, nem látott semmit, és a petezsákok is kicsik, 16x8 és 8x8 milliméteresek. Mutatta, én is láttam, hogy üresek, mindkettő :(
Neked még régebben volt az utolsó mensid, még ha a decemberi mensid húzódott is volna addig, hogy január elején jött volna meg, akkor is lennél már 8 hetes, már szívhangnak is kéne lennie :( Nagyon sajnálom, nem elkeseríteni akarlak, pláne, mert tudom sajnos, hogy min mész át, de ez valószínűleg tényleg elhalt :( Kitartást neked!
Molnárka Katalin, a bikaerős teszt se garancia semmire, ez sajnos tapasztalat. Nálam is bikaerős volt, mégis missed ab :(
Ha a pozi tesztet vesszük 4 hetesnek, akkor január közepén kellett fogannia, hová lett időközben egy mensi? Meg akkor is 7 hetes már, lennie kéne embriónak legalább, de ilyenkor szívhang is szokott lenni :( Én tényleg nem szemétségből írom ezeket, de szerintem nagyon rossz, ha fölöslegesen áltatja magát az ember, jobb inkább túl lenni azon, amin muszáj, hogy tovább lehessen lépni. Rengeteg kitartást kívánok neked, kérdező!
6-os voltam
Mert a remény hal meg utoljára. Tudom, 5 missed abortusom volt, mindegyik műtéttel befejezve, az utolsó ugyanaz az eset, mint a tied 2 petezsákocskával.
Mivel a kérdező novemberben menstruált utoljára, és január elején még negatív volt a teszt, egy ciklusnyi idő bőven eltelt vérzés nélkül, tehát normális ciklussal nem érdemes számolnunk az esetében. Ez a terhesség bármikor megfoganhatott. Abban igazad van, hogy erős teszttel is lehet elhalt a terhesség, de ha már negatív a teszt, vagy még mindig halovány, akkor biztos, hogy nincs rendben, de ha nagyon erős, akkor még van némi esély. Itt is olvasni néha megmagyarázhatatlan dolgokat. Én kérnék még egy vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!