Kiírtak Missed ab. -ra. Várjak még vagy essek túl rajta?
Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm novemberben volt (pontos dátumot nem tudok), január elején csináltam egy házi terhességi tesztet, ami negatívot mutatott. Január végén csináltam 2 házi tesztet, ahol halványan de 2 csík volt. Február elején elmentem nőgyógyászhoz, ahol nem láttak terhességre utaló jelet, azonban a labor kiadott egy pozitív tesztet. 1 hét múlva vissza mentem (sztk) dokihoz ekkor azt mondta, hogy 12mm nagyságú a burok, de nem lát benne életjelet. 1 héttel késöbb 17mm nagyságú és 5 hetesnek feltételezte, életjelet még mindig nem lát, feltételezi, hogy elhalt terhesség. Egy másik (sztk) orvosnál is voltam, aki ugyan ezt mondta, és kaptam egy beutalót missed ab.-ra. Nem korai még? Biztos elhalt terhesség?2014. febr. 18. 21:28
21/36 anonim válasza:
kérdező mi a helyzet veletek?
22/36 anonim válasza:
Írj majd mit mondott a doki, nagyon drukklok
23/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Képzeljétek tegnap voltam UH-on.
Az UH azt mutatta, hogy van egy picike 5mm-es embryom, ami pulzál. Ha visszatartottam a lélegzetem, akkor hallani is lehetett. Bár még picike és gyengécske a jel, de legalább van életjel. Jövőhét vége felé vagy 2 hét múlva kell mennem megint UH-ra, addigra reméljük erősebb lesz a jel.
2014. febr. 25. 07:22
24/36 A kérdező kommentje:
Ja és csináltam terhességi tesztet, erős pozitív.
2014. febr. 25. 07:24
25/36 anonim válasza:
Juuujj ez nagyon jó hír :D Nagyon drukkoltam remélem minden oké lesz :)
26/36 anonim válasza:
jujj de jó nagyon szorítunk értetek!:)
27/36 A kérdező kommentje:
Köszönjük, öröm és bódottá van nagyon :)
2014. febr. 25. 17:56
28/36 anonim válasza:
Matisz papa :DDDD
Kérdező, szépen kérlek ha mész dokihoz vagy történik valami akkor írd le! OKÉ? Ugy izgulok értetek!!!
29/36 anonim válasza:
Minden rendbenn lesz. Nalam is igy indult es minden rendben volt. Jol dontottel hogy nem mentel mutetre.
30/36 A kérdező kommentje:
Mindenképpen küldöm az infókat. :) Köszönöm, hogy ilyen kíváncsiak vagytok és aggódtok. :)
2014. febr. 25. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!