Múlthet szerdán ( 01.29. ) volt missed ab műtétem akkor 4 napig barnáztam aztán semmi? Tegnap megint barna kevés ma meg mintha megjött volna piros színű? Lehetséges hogy ez már mensi?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 13:35
1/3 anonim válasza:
nem.a mensi 4-6 hét múlva fog megjönni a műtéttől számolva.ez még a műtét utáni kis vérezgetés
2/3 anonim válasza:
Biztosan nem menstruáció, azonban a ciklusodat ettől a vérzéstől kell számolnod.
3/3 anonim válasza:
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de engem is 01.29-én műtöttek, remélem minden rendben van veled. Mik a terveid?? Ha jól számoltam az mensinek 26-án kellene megjönnie. Én a műtét után 8 napig véreztem, aztán két napid volt barnás folyásom, és most harmadik napja van peteérésem. Veled mi zu??? Hol műtöttek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!