Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 napja késik a menzeszem, a...

Nikol4 kérdése:

4 napja késik a menzeszem, a 3. késési napon elkezdett sötét piros, inkább barna folyásom lenni! Ez mit jelenthet? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A férjemmel szeretnénk kisbabát, ez össze is jött 2012.június 22. (akkor foganhatott meg) de sajnos a terhességem 11. hetében elvetéltem, amit műtéti úton kellett befejezni, ez volt augusztus 27.én! Az orvos azt mondta, hogy 3 hónapot érdemes megvárnunk az első menstruációm után, ami október 1-én jött meg! Utána a 28 napos ciklusom helyett lett 30-31 napos, mert minden hónap 1-én jött meg! Novemberben is és Decemberben is, s most január 1-én vártam a menstruációmat (de szerencsére) nem jött meg! Egyből babára gondoltam, hiszen próbálkoztunk, s úgy hallottam a terhesség után fél évig könnyebb teherbe esni! Így kicsit korán 4-én (a nemvárt után 3 nappal) csináltam egy tesztet (Xepil-el)de negatív lett! Kicsit el is szomorodtam, de az előző terhességemnél is ugyan így jártam! Így még reménykedtem, de pénteken (2013.01.04.) elkezdett sötét piros, inkább már barna folyásom lenni, amelynek mennyisége nem nő, nem csökken a mellem kicsit érzékeny, meg ugye menstruációs alhasi fájdalmaim vannak! Ez most mensi lesz, vagy baba lehet a dologban s nem akar rendesen megjönni? Már nem tudom mit gondoljak, ilyen barna folyásom még nem volt a mensi helyett.... tehát nem tudom mit jelenthet! Kérlek valaki segítsen egy pár tanáccsal ötlette, hogy mitől lehet ez, s azok válaszát is várom akik babát várnak vagy már babáznak s ilyen tüneteik voltak!

Előre is köszönöm a segítséget

2013. jan. 5. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem július elején volt missedem, ugyancsak a 10. hét tájékán elhalt terhesség miatt. November 27.-én kellett volna megjönnie, ehelyett pár napig barnás folyásom volt. (nekem sem volt még soha ilyen.) Ez pár nap múlva elmúlt, nem jött meg, 9+4 napos vagyok! Nekem ugyan kimutatta egyból a teszt, de én tudom, hogy közvetlen ciklus után fogant meg a pici. Ha ksei akkor még jogosan nem mutatja ki neked. Lehet baba van a dologan nálad is! :)
2013. jan. 5. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát 3 napos késésnél már ki kellett volna jeleznie a tesztnek, ha terhes vagy. Várj pár napot, és csinálj újabb tesztet. Ha akkor is negatív, akkor valószínű, hogy ez csak egy ilyen ciklusra sikeredett.
2013. jan. 5. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, az elsőnek nagyon gratulálok! :-) Azt nem értem, ha nem baba van a dologban, akkor mitől lett ilyen ez a ciklus???? Eddig nem volt semmi! Na mind1, majd meglátjuk....még nem merek tesztet csinálni, mert nem szeretnék csalódni megint! Az előző terhességemnél is, (utána néztem) hogy a nem várt után 3 nappal volt negatív a teszt s rá 2 napra meg erős pozitív, nem tudni mikor fogant s van e elég hormonom.... ki tudja! :P :-) Azért köszikeeee :-)
2013. jan. 5. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Na látod! Még légy türelemmel pár napot -tudom könnyű ezt mondani :) - , s utána tesztelj ismét! Ja, és köszi a grat-ot, remélem ő már marad! :)
2013. jan. 5. 16:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen-igen! Reméljük a legjobbakat! Nem szabad bevonzani a rosszat, s akkor nem lesz gond! :-) Én kívánom neked, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!

Most voltam wc-n s egy az egybe sötétbarna volt a folyás v mi, s talán csökkent is a mennyisége! Már komolyan nem tudom mire várjak a legközelebbi pisilésnél! :/

2013. jan. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!