Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és most...

6 hetes terhes vagyok és most egy kevés barna folyásom van, nem nagy mennyiség, de van, nem voltam még dokinál, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Azonnal menj dokihoz.
2012. dec. 9. 18:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
AZONNAL ORVOS
2012. dec. 9. 19:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Azonnal ügyelet!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 9. 19:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos!!!!!!
2012. dec. 9. 19:07
 5/17 anonim ***** válasza:

Azonnal menj az ügyeletre,vagy be a kórházba,mert terhesség alatt a legkisebb vérzés sem jelent jót!!!!Vetélés kezdete is lehet,amit ha időben mész orvoshoz meg tudnak akadályozni!!!Ne tétovázz,irány az orvos vagy a kórház AZONNAL!!!!

De én a helyedben inkább egyből a kórházba venném az irányt,mert olvastam már itt olyat,hogy kiment az ügyelet a vérző kismamához,és azt mondták neki,hogy semmi baja ez természetes,és a kismama csak bement a kórházba,és jól is tette,mert elkezdődött a vetélés nála,és ha nem ment volna be,sajnos meg is történt volna a baj!!Így megtudták menteni a babát!!!

Ne gondolkozz,indulj már is a kórházba!!!

18+5 hkm

2012. dec. 9. 19:15
 6/17 anonim ***** válasza:
előzőeknek teljes mértékben igazuk van, azonnal menj be a kórházba!
2012. dec. 9. 19:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Ugye elindultál?
2012. dec. 9. 19:54
 8/17 anonim ***** válasza:

5ös vagyok:

remélem kedves utolsó,hogy már elindult,és remélem megírja,hogy mi volt!!

Szorítok neki,hogy ne legyen semmi baja a babájának!!

2012. dec. 9. 20:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj orvoshoz mindenképp, de azért az előző reakciókat kicsit erősnek érzem, nem kell halálra rémiszteni a (valószínűleg amúgy is ijedt) kismamát.

A vetélés amúgy is inkább élénkpiros vérzéssel kezdődik, ennek ellenére tényleg nem szabad elviccelni az ilyet.

Anno nekem is volt, bementem még aznap az orvoshoz, megvizsgált, azt mondta nincs semmi baj, de jól tettem, hogy bejöttem, írt fel magnéziumot, meg feküdnöm kell sokat.

2012. dec. 9. 21:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Na?
2012. dec. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!