Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok és most...

6 hetes terhes vagyok és most egy kevés barna folyásom van, nem nagy mennyiség, de van, nem voltam még dokinál, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Naaaaa?
2012. dec. 10. 13:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi,h csak most irok.... Az a helyzet,h szerencsére nincs semmi baj a babával,viszont kaptam szurit is,meg még fogok 2t,aztán magnéziumot,vitamint,meg egy 3.at is,ami a barna folyást mulassza el,azt hüvelybe kell tenni. Persze dolgozni nem mehetek,habár ülőmunkát végeztem,de egész január 3ig kiirt,aztán meg majd meglátja,azt mondta,feküdnöm kell sokat. Köszi,h irtatok és h igy aggódtatok értünk,remélem minden rendbe jön.
2012. dec. 10. 15:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz, pihenj nagyon sokat. :) Szurkolok!
2012. dec. 10. 16:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Huhh,milyen szivbe markoló érzés volt ezt olvasni:( sajnos az utolsó irásom után 2 nappal már nem volt babám,van egy kis nagyalkánk ott fent.
2013. febr. 14. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Én 2x éltem át ezt, utoljára a múlt hónapban... Azzal vigasztalom magam, hogy lehet jobb így, mert nem véletlen ment el, nem lett volna egészséges. Tudom, hogy képes vagyok kihordani egy babát, és legközelebb is sikerül! Neked is, és NE ADD FEL!!!

2013. febr. 14. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
tudom mit érzel, én is átestem ilyenen, fel a fejjel legközelebb minden rendben lesz
2013. febr. 14. 16:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást,remélem úgy lesz,mára nem várom,habár kb pont pé-ig dokihoz jártam és 3nappal utána mondta,h most már lehet próbálkozni,úgyh sztem erről a hónapról lecsústtunk,de nem baj,majd a köv.ben mindent beleadunk. Én is próbáltam úgy felfogni,h igy kellett lennie vmiért és sikerült is lefogadnom,h igy történt,cs azért időnként akarva,akaratlanul is eszembe jut,h hol is tartanék,meg ilyenek,majd valszeg az fog igazán vigasztalni,ha már úton lesz a pici. Minden jót kivánok nektek is és ha még nem történt meg minél előbbi babázást.
2013. febr. 15. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!