Ez lehet vetélés vagy csak eddig ilyet nem észleltem?
Akkor nem volt semmi jele, kedves utolsó?? :(
Kb. itt tartok most, viszont februárban elvetéltem és csak erre tudok gondolni. Az 12 hetes uh-on még rendben volt a baba? Vmi felszálló fertőzés okozta vagy nem tudják. Ha tapintatlan vagyok, ne haragudj. Természetesen, ha nem akarsz, nem válaszolsz.
Nem volt semmi jele a semmibol ugy ereztem mintha bepisltem volna, de az mar a magzatviz volt azonnal bementem ugyeletre mivel nem volt a dokim mindjart bent kellett maradnom de akkor azt mondtak hogy egy hete mar nem el a baba, kaptam antibiotikumot es egy injekciot ezutan tavozott a baba ugymond meg kellett szulnom...:(((
fertozes biztosan nem volt a 12 uh-n meg minden oke volt mar azt is lattak hogy kislany lett volna 156 volt a szivverese gyonyoruen hallhato szivhang volt a 12. heti verek is rendben voltak. A histologiai eredmenyeket varom jelenleg majd megyunk genetikaira mert dokik nem tudjak hogy mi tortenhetett a kislanyommal... :( majd ha fogok tudni eredmenyt megirom ha rajonnek hogy mi volt
Borzasztóan sajnálom! :(
Most már még jobban be vagyok rezelve... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!