Kiírták csütörtökre műtétre! Sürgős, mert amíg van remény, nem engedem! Mit tegyek?
Rendszertelen mensim volt, máj. 21. utolsó első napja. Júli 16, még negatív teszt, 2 héttel később 3 nap reggeli pozitív. Aug 14. első uh: nem tudta megmondani a kort, csak azt,hogy a méh kb. 9 hetesnek tűnik, de a petezsák csak 5-6. (már volt két vetélésem, nagyon rettegek)nem írta fela papíromra, de 13 mm petezsákot mondott, ép szikhólyag, embryo árnyék sejthető.
Tegnap kontroll uh-n azt mondták, 14 hetes vagyok, a petezsák 25x28mm (nagyot nőtt szerintem), de üres, kitágult szikhólyag látható. Missed ab.
Eddigi vetéléseimnél görcsöltem, véreztem, de most semmi ilyesmi. Nem értem! Hova menjek? Van remény?
Nem gondolod, hogy 14 hetesen már lassan mozgásokat kellene érezni kis időn belül, nemhogy szívhangot várni.
Üres a petezsák, akkor nincs baba, el kell menni a művi befejezésre.
hasonlít kérdezőéhez:
"...UH leírás nem részletes, szívmüködésről sincs info...UH vizgálati kontroll javasolt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!