Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2. napja késik a menstruációm,...

2. napja késik a menstruációm, a teszt mégis negatív, van még remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött (nemis vártam). ma csináltam 2 tesztet is de sajnos mindekettő negatív lett.A menstruációm mindig pontosan jön. Tegnap volt egy kis vizes folyásom is és azóta is néha van egy nagyon kevés folyás(vizes még sosem volt)... végképp nem érzem a menstr.előjeleket, pedig előtte mindig görcsöltem, fájt a mellem, stb... de most semmit nem érzek.

Van valakinek hasonló tapasztalata, akinek csak később mutatott a teszt pozitívat??? sok reményt adna vele :)

(tapasztalatokat kérek, nem tudományos, stb tényeket :) )

2014. aug. 8. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Van akinek csak 1 hét múlva mutatja ki, szóval remény még van, csak ne görcsölj rá nagyon. :)

Egy ismerősömnek csak másfél hét múlva mutatta ki, szóval lehet baba ott :)

2014. aug. 8. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ovut érezted?
2014. aug. 8. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen éreztem + megvolt a tojásfehérjés nyák is.
2014. aug. 9. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:
hát öszintén szerintem nem vagy terhes de ha pár napig még késik akkor egy ujabb tesztet megér,érdekes hogy mikor mi elkezdtünk dolgozni a babaprojekten volt hogy 2hetet késett mégsem voltam terhes,aztán mégis sikerült pár honap mulva,kivánom hogy neked is sikerüljön!
2014. aug. 9. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha az ovut érezted ma már 17. napja, akkor van remény, igen. Reggel nem mértél egy hőt véletlenül? ;-)
2014. aug. 9. 08:29
 6/10 A kérdező kommentje:
mi 11 hónapja próbálkozunk de még sohasem késett, mindig percre pontosan megjött,görcsöltem, stb...
2014. aug. 9. 13:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mértem hőt, de még mindig semmi jele menszinek
2014. aug. 9. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Szorítok!

Milyen tesztek voltak? Nincs jelentősége, csak kíváncsi vagyok.

2014. aug. 9. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy 10es es egy 20as erzekenysegut csinaltam.a marka mindegy m nem Mo-i vagyok
2014. aug. 9. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Reggeli hom 36,7...szerintetek? :S
2014. aug. 10. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!