Ha a 13. dpo-n 25-ös x-epil negatív, de mégis máshogy érzem magam, mint mensi előtt, még van remény?
De mi a fenének kell ilyen korán tesztelni?
Majd ha nem jön meg, akkor tesztelj!
Mert addig még bármi lehet.
És ezt úgy bírom, hogy korán tesztel valaki egyértelműen, aminél a teszt simán lehet attól negatív, hogy nem terhes vagy mert éppen korán tesztelt és még nincs annyi HCG a szervezetében, hogy kimutassa a terhességet és akkor jön az, hogy ugye, még van remény?
Persze, a remény hal meg utoljára.
De ha nem akarod valamibe fölöslegesen beleélni magadat vagy nem akarsz fölöslegesen csalódni, akkor legyen nagyobb a reális gondolkodásmódod és a türelmed, mint a kíváncsiságod és várj addig, hogy egyáltalán kimaradjon.
Bocsánat, hogy fel mertem tenni a kérdést, és köszömöm a válaszod.
Még mielőtt teljesen kiborulsz, egy kis háttér információ: 10 éve várunk a babára, ma van a nem várt napja a kalkulátorom szerint, de én 2 nappal később éreztem a pé-t. Ezért írtam, hogy 13. dpo, de valójában a ciklusom 30. napja, ami egyébként 29 napos szokott lenni.
Nem erről van szó, hogy baj, hogy írtad, csak egyszerűen itt annyian tök korán tesztelnek, és már ideje korán elkeserednek, hogy ugye már nincs remény, stb.
Nekem átlagosan 25 napos ciklusaim vannak, mindig is rövidebbek voltak, mint az átlag 28. És én is nagyon akartam babát, de eszembe nem jutott volna, hogy még azelőtt teszteljek, hogy egyáltalán meg kellett volna jönnie. Sőt, amikor 25 nap környékén sem jött meg, akkor vártam 30 napot, ugyanis az volt az eddigi leghosszabb ciklusom és a 31. napon teszteltem és nem volt kétség, egyértelműen pozitív lett. És nem kell ide tesztet feltegyek, hogy mások látják-e a második csíkot, mert tök egyértelmű volt, nem kellett kiírnom, hogy van-e remény, mert vártam, Kivártam egy időt, amikor is ha az ember terhes, akkor már szinte biztosra kimutatja a teszt is.
Nincs ezzel gond, hogy te tesztelgetsz, meg reménykedsz, csak nincs értelme korábban tesztelni. Mert van kimutatja vagy nem. És akkor jön a reménykedés vagy éppen a csalódás. Nincs értelme.
Várj még 2-3 napot, ha akkor sem jön meg, akkor reggeli vizeletből csinálj tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!