Ha a teszt negatív 1-2 nappal a nemvárt előtt, akkor már nem sok remény van, ugye?
Miert kell a nemvartig tesztelni? Ha kimarad akkor tesztelj! Ne elotte. Es nem nem jelent semmit az h meg negativ. Siman lehetsz terhes. Nekem pl kimutatta a nemvart napjan delutani pisibol, higomnak csak 1 het keses utan lett irto halvany pozitivja! Nem mindegy mikor fogant.
Varj meg es ne stresszelj ezen meg!
Én nem tudom megérteni, hogy miért kell nemvárt előtt tesztelgetni? 25-össel meg pláne minek? Ez egy verseny lett, hogy kinek mennyivel előbb lett pozitív? Mert azt látom, hogy egyre többen hireskednek azzal, hogy bibibi, nekem 5 nappal előtte lett pozitív.
És akkor jössz te, aki kétségbe esik 2 nappal előbbi tesztelés miatt, mert vannak, akiknek ekkor már pozitív? Babát szeretnél, ezért nem kéne kikészítened magad. A korai tesztelés csak kikészít, elveszi a kedved, rágörcsöltet a témára. Ez senkinek sem tesz jót.
Van, akinek csak kimaradás után egy héttel lesz pozi, olyan példákat is olvastál már biztos. lehet, hogy te is terhes vagy már, csak még nem mutatja ki és akkor megéri idegeskedni és feladni a reményt, csak mert nem tudtál 2 napot várni?
És mielőtt azt mondanéd, hogy nem tudom milyen ez, elmondom, hogy én egy évig vártam a babára, de nem is tartottam otthon tesztet. Egyetlen egyet teszteltem, akkor amikor kimaradt a menzim. A kimaradt utáni napon csináltam 10-es teszttel és halványan, de egyértelműen ott volt a 2. csík. Egy csomó csalódástól kíméltem meg magam azzal, hogy inkább türelmes voltam. Nem kellett egyetlen negatív teszttel sem szembesülnöm.
Nekem 2szer is a nem várt után majdnem egy héttel kezdett halvány pozi lenni a teszt......
Most a 3. babával 2 nap késés után teszteltem és szép pozi lett.
Tudom, hogy magamat szivatom, de nem tudok ellenállni. Nagyon nehezen viselem a várakozást és a bizonytalanságot, gondoltam, ha ennyi embernek kimutatja, akkor talán nekem is. Ne szedjétek le a fejem kérlek, egy missed ab után vagyok 3 hónappal, így még jobban várom, hogy pozitív legyen újra a tesztem, de sajnos egyébként sem vagyok az a nagy türelmes alkat, gyűlölöm, ha nem tudhatom biztosra, mi a helyzet.
Egyébként totál igazad van 3-as, az lenne a legtisztább, ha mindenki várna szépen. Nagyon csodálom az önuralmadat, nekem nem megy sajnos :(. Nagyon reménykedtem, mert a mellbimbóim hatalmasra vannak duzzadva és fájnak, ráadásul pirosak is, és nekem sose voltak premens tüneteim, így eléggé rosszul érintett, hogy negatív lett.
Nem hiszem, hogy elnézést kell kérned a türelmetlenségedért!
Viszont lássuk csak, mikor van a nem várt. Ha pontosan nem tudjuk, mikor ovuláltál + átlagosan milyen hosszú a luteális fázisod, akkor x. vagy tudjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!