Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után 5 nappal teszteltem...

Aktus után 5 nappal teszteltem, negatív lett, szerintetek korán teszteltem?

Figyelt kérdés
Ciklus 22. napján voltunk együtt, 27-én néztem tesztet.
2014. ápr. 2. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Itt választ kapsz!

2014. ápr. 2. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Aktus után 5 nappal még semmi nincsen. 5-8 nap amíg a megtermékenyített petesejt vándorol a méhedig, ott újabb 5-8 napig ágyazódik be, és ez után 10-14 nappal lesz majd csak hcg a szervezeted ben de még akkor sem biztos hogy annyi amit kimutat a teszt. Aktus után legkorábban 11 nappal lehet esetleg nagyon nagyon halvány 2 csíkos teszt, de inkább 14-18 nappal. (Mondanám, hogy olvasgassad az általános iskolai biosz könyvedet, de akkor még te fogsz nekem esni, hogy milyen bunkó vagyok.)
2014. ápr. 2. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szex után még azért be kell ágyazódnia stb és utána kezdi a szervezeted a hcg-t termelni ami alapján lesz pozitív a teszt. Nos egy jó érzékeny teszt ha középidőbe volt a peteérésed akkor a nemvárt előtt 2 vagy netán 3 nappal mutatja ki.A teszteken meg az,hogy x napos terhességet már kimutat az a beágyazódás után és nem a szex után érvényes

Tehát nagyon nagyon korán teszteltél

2014. ápr. 2. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ennyi erővel az aktus napján is tesztelhettél volna.

Majd a kimaradt mensi után tesztelj.

2014. ápr. 2. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan,hány éves vagy??

Azért ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztába,akkor ne tervezz még gyereket!

Hogy mutatna aktus után 5 nappal,bármit is a teszt??!!

2014. ápr. 2. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb aktus ELŐTT 5nappal tesztelj :DDD
2014. ápr. 2. 20:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Jézusom!!!! Annyi infó van a neten a "mikor tesztelésről", előbb járj körbe bármilyen témát, és ha egyáltalán nem találsz választ, akkor kérdezz. Amúgy a legbiztosabb a teszt a várható menstruáció napján, vagy ha nem jön meg, akkor az utána következő napokban is.
2014. ápr. 2. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne máár!!!...

...amúgy mi honnan tudhatnánk, neked mikor van peteérésed, ill. hogy hány naposak a ciklusaid?! Mert az, hogy a ciklus 22. napján voltatok együtt, elég sovány... Nem árt, ha egy ovuláció is van az együttlét környékén! Anélkül lehet tesztelgetni orrvérzésig! ...arra már nem is térek ki, mi az az 5 nap, csak csatlakozom az előttem válaszolókhoz.

De nyugtass meg minket, hogy csak viccnek szántad a kérdést!

2014. ápr. 3. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!