Aktus után 5 nappal teszteltem, negatív lett, szerintetek korán teszteltem?
Szex után még azért be kell ágyazódnia stb és utána kezdi a szervezeted a hcg-t termelni ami alapján lesz pozitív a teszt. Nos egy jó érzékeny teszt ha középidőbe volt a peteérésed akkor a nemvárt előtt 2 vagy netán 3 nappal mutatja ki.A teszteken meg az,hogy x napos terhességet már kimutat az a beágyazódás után és nem a szex után érvényes
Tehát nagyon nagyon korán teszteltél
ennyi erővel az aktus napján is tesztelhettél volna.
Majd a kimaradt mensi után tesztelj.
Most komolyan,hány éves vagy??
Azért ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztába,akkor ne tervezz még gyereket!
Hogy mutatna aktus után 5 nappal,bármit is a teszt??!!
Ne máár!!!...
...amúgy mi honnan tudhatnánk, neked mikor van peteérésed, ill. hogy hány naposak a ciklusaid?! Mert az, hogy a ciklus 22. napján voltatok együtt, elég sovány... Nem árt, ha egy ovuláció is van az együttlét környékén! Anélkül lehet tesztelgetni orrvérzésig! ...arra már nem is térek ki, mi az az 5 nap, csak csatlakozom az előttem válaszolókhoz.
De nyugtass meg minket, hogy csak viccnek szántad a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!