Ha a teszt negatív 1-2 nappal a nemvárt előtt, akkor már nem sok remény van, ugye?
Figyelt kérdés
Holnap, legkésőbb holnapután kéne megjönnie, ma reggeli elsőből 25-ös X-epil negatív. Itt azt látom, hogy az esetek többségében már pozi ilyenkor annak, aki tényleg terhes. Akkor ez a hónap ennyi volt?2014. máj. 11. 15:25
21/29 A kérdező kommentje:
Hát, a teszt negatív, mensi nuku... az már biztos h peteérésem később volt mint gondoltam, mert akkor vagy menstruálnék már vagy pozi lenne... érdekes :/
2014. máj. 13. 14:47
22/29 Margit84 válasza:
Szerintem még mindig lehet bármi, mert ha jól értelmezem, akkor neked még csak ma lenne esedékes megjönni... Ha igen, jól gondolom, akkor ne aggódj még!!! Bármi lehet! Várj két napot legalább és utána nézd meg.
23/29 A kérdező kommentje:
Hát ma már mindenképpen kéne, ha tényleg akkor volt peteérés, mikor gondolom. Nem nagyon reménykedek már, szerintem megjön előbb-utóbb.
2014. máj. 13. 19:18
24/29 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, csak feszül a méhem időnként, tipikus mensis hasfájás nincs.
2014. máj. 14. 12:42
25/29 anonim válasza:
Több olyan sztorit hallottam, hogy a nemvárt után 1 vagy akár 2 héttel lett először pozitív a teszt! Főleg, ha később volt peteérésed. Szóval egyelőre csak vigyázz magadra, próbálj meg türelmes lenni és nem ezen agyalni :) Nekem 6 napja késik, a nemvárt utáni napon negatív volt, azóta semmi, úgyhogy legközelebb csak pénteken tesztelek majd. Drukkolok Neked! :)
26/29 anonim válasza:
Ennek mi lett akkor az eredménye kedves kérdező?
27/29 anonim válasza:
nekem első terhességem (missed ab volt a vége) 1nappal előtte mutatta ki a mostanit 30.hétben vagyunk 1 héttel nem várt után.
28/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Látom, érdeklődtetek közben, bocsánat, nem figyeltem a kérdést. Nem voltam terhes, azért nem jött meg, mert volt peteérésem, de nem repedt meg a tüszőm, így a petesejtem egy szép nagy cisztává nőtt. Az okozta a tüneteket is. Pár hónap kínlódás volt még ezzel, lett több ciszta, kórházba is kerültem, mert kettő kidurrant, de miután a maradék 2 elsorvadt, 1 hónap alatt helyrejöttek a petefészkeim, és rögtön terhes lettem. Júliusban lesz 2 éves a kislányom.
2017. máj. 8. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!