Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kiírták csütörtökre műtétre!...

Kiírták csütörtökre műtétre! Sürgős, mert amíg van remény, nem engedem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rendszertelen mensim volt, máj. 21. utolsó első napja. Júli 16, még negatív teszt, 2 héttel később 3 nap reggeli pozitív. Aug 14. első uh: nem tudta megmondani a kort, csak azt,hogy a méh kb. 9 hetesnek tűnik, de a petezsák csak 5-6. (már volt két vetélésem, nagyon rettegek)nem írta fela papíromra, de 13 mm petezsákot mondott, ép szikhólyag, embryo árnyék sejthető.

Tegnap kontroll uh-n azt mondták, 14 hetes vagyok, a petezsák 25x28mm (nagyot nőtt szerintem), de üres, kitágult szikhólyag látható. Missed ab.

Eddigi vetéléseimnél görcsöltem, véreztem, de most semmi ilyesmi. Nem értem! Hova menjek? Van remény?

2014. aug. 26. 12:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szia!Mi van VELETEK?!
2014. szept. 6. 00:47
 22/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Sajnálom, hogy eddig nem írtam meg, de még nem voltam rá képes. Múlt héten, 14 hetesen (így utólag kiderítve) megindult a vetélés. Elvesztettem mindkét babát. Engem nem kell félteni, ha keseregnék és sírdogálnék a sarokban, nem változtatna semmin. Öröm az örömben, hogy volt egy kedves doki, aki nagyon érdekesnek találta az esetem, így mindenféle vizsgálatokat kért és megállapította, hogy csak akkor tudok majd babát kihordani, ha hormonkezelést kapok még a teherbeesés előtt és közben is. Így legalább van kapaszkodó, és remélhetem, hogy legközelebb minden rendben lesz.

2014. szept. 19. 21:43
 23/26 anonim ***** válasza:
latod, vannak meg jo emberek a vilagon, es van eselyed a babara :)) sok szerencset es jo egeszseget kivanok neked es mielobbi anyia oromoket:))
2014. szept. 19. 21:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Sikerülni fog, mert van peteérésed és meg is termékenyül a pete. Kapsz hormonokat és kihordod a babát. Én így tudtam egészséges fiút szülni. Drukkolok
2014. szept. 20. 11:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom :-(

Kedves utolsó! Milyen hormon kezelést kaptál? A terhesség előtt vagy közben? Nekem is nemrég ment el a babám,előtte hormon problémákra gyanakodtak,de nem volt erre vonatkozó kivizsgálásom,csak pajzsmirigyre vonatkozó. Nem nagyon foglalkoztak vele hogy mindig ciklustól függetlenül pl folyamatosan fáj és kemény a mellem. Ez több éve tart.Mammográfián sem találtak semmit. Lányok valaki tudna segíteni? Köszönöm. Bocsánat hogy ide írtam.

2014. nov. 6. 22:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó : prolactin szintet mindenképp nézess.
2014. dec. 13. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!