Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kiírták csütörtökre műtétre!...

Kiírták csütörtökre műtétre! Sürgős, mert amíg van remény, nem engedem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rendszertelen mensim volt, máj. 21. utolsó első napja. Júli 16, még negatív teszt, 2 héttel később 3 nap reggeli pozitív. Aug 14. első uh: nem tudta megmondani a kort, csak azt,hogy a méh kb. 9 hetesnek tűnik, de a petezsák csak 5-6. (már volt két vetélésem, nagyon rettegek)nem írta fela papíromra, de 13 mm petezsákot mondott, ép szikhólyag, embryo árnyék sejthető.

Tegnap kontroll uh-n azt mondták, 14 hetes vagyok, a petezsák 25x28mm (nagyot nőtt szerintem), de üres, kitágult szikhólyag látható. Missed ab.

Eddigi vetéléseimnél görcsöltem, véreztem, de most semmi ilyesmi. Nem értem! Hova menjek? Van remény?

2014. aug. 26. 12:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Gondolok ma Rátok! Gyors gyógyulást testileg-lelkileg!
2014. aug. 28. 08:29
 12/26 A kérdező kommentje:
Eddig jó hír! Elmentem profi ultrahangoshoz, és azt mondta, sorban jöhettek a babák, ikrek voltak. Nagyon ritka eset. Az egyik embrió felszívódott, a másik fejlődni kezdett. Nem megyek műtétre, jövő héten újra megnézzük, és ha van fejlődés, akkor minden rendben!
2014. aug. 28. 09:37
 13/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, és a gyorsaságot!

Ha valamit megtudok, írok:D

(egyelőre egyébként nem aggódhatok, és nem is reménykedhetek, ez az ukáz)

2014. aug. 28. 09:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez valóban extrém ritka, és az a csoda kategória, ami ilyenkor még beüthet, de soha nem számolunk vele. 1:100000. Hihetetlen. Drukkolok nagyon, hogy maradjon a másik.
2014. aug. 28. 10:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Én is így voltam.

Aztán a másik petezsák is elkezdett összeesni.

Missed ab lett.

2014. aug. 28. 20:29
 16/26 anonim ***** válasza:

Hihetetlen :oooo

Drukkolok nektek <3

2014. aug. 28. 23:29
 17/26 anonim ***** válasza:
mi újság?
2014. szept. 3. 16:03
 18/26 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok.7 hetes volt a picim amikor nem volt szívhangja. A dokim szerint már a 6.héten észlelhető a szívhang. Görcsöltem és véreztem is. Holnap műtenek. Sajnálom együtt érzek veled!
2014. szept. 3. 22:19
 19/26 anonim válasza:
Bocsi közben most látom hogy végül is jóra fordult :) jó egészséget kívánok!
2014. szept. 3. 22:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez csoda amit írtál! Ha van fejlemény még, szívesen olvasnám..nekem 6. héten volt vérzésem, azt mondták vetélés, közben meg csak közel feküdt améhszájamhoz! 12 hetesenvették észre, hogy ott a lányom! Erős szívhanggal, egészségesen! Erősen drukkolok nektek!
2014. szept. 5. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!