Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Babánk elvesztése után-hónapok...

Babánk elvesztése után-hónapok múltán is- depresszió, agresszió, bűntudat?

Figyelt kérdés

5 hónapja tortent a missed ab, 10 hetesen. Teljesen osszetortem masfel honapig otthon voltam. Nem sikerult feldolgoznom ezt az egeszet. Amiota elvesztettem a babankat, azota buntudatom van, sokszor veszekszunk a ferjemmel, amit vegul megbanunk. Mostanaban jottunk ra, hogy az elfolytott fajdalom es gyasz utan igy tor felszinre. Mit tanacsoltok? Nagyon szeretjuk egymast a ferjemmel, igazi mely lelki szerelem van kozottunk. De ez, hogy nem beszelgetunk, csak orlodunk es amikor mar nem birjuk a terhet cipelni, kifakadunk es hatalmas vita az eredmenye.

Nos en erzem, hogy korantsem dolgoztam fel a tortenteket, pedig a veteles utan 2 honappal ugy ereztem. Mit tegyek/tegyunk?

28/L

#missed ab #veszekedés #bűntudat #trauma #nem tudjuk feldolgozni
2014. okt. 5. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem ítélkeztem, leirtam a véleményemet, ráadásul segítő szándékkal es nem mellesleg nem laikusként, de ne is torodj vele.
2014. okt. 6. 10:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Nos szerintem nincs olyan ember, akinek ne lennenek valamifele zavarai. Akar psziches, akar mentalis... Mindenkinek vannak traumai, gyerekkori rossz elmenyei. Embere valogatja, hogy tudja feldolgozni.

Mindenki nagyon kedves, koszi, hogy segitetek.

2014. okt. 6. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Kedves 1-es ill. 11-es, ha nem vagy laikus és segíteni szeretnél, akkor legközelebb javasolnám, hogy ezt kicsit kedvesebben próbáld tenni, több empátiával a kérdező felé, mert itt azt hiszem nem segít a sokkterápia!!!

Kedves kérdező. Az a kisbaba szinte biztos, hogy beteg volt, hidd el, jobb így neki és nektek is. Képzeld el, ha megszületett volna valami súlyos fejlődési rendellenességgel, tönkrement volna az egész életetek. Így viszont koncentrálhattok egy egészséges új babára, aki minden bánatotokra gyógyír lehet majd. Tudod, nekem volt egy beteg kisbabám, 14 hónapot élt. Az a 14 hónap egy kínszenvedés volt. Gyógyíthatatlan veleszületett fejlődési rendellenessége volt. Csak azért éltem túl ép ésszel, mert van egy nagyobb kislányom és azóta született egy kisebb is, aki szintén egészséges. Azóta azt gondolom, hogy jobb lenne, ha minden gyógyíthatatlan beteg baba elhalna a terhesség korai szakaszában, sok szenvedéstől kímélné meg önmagát és a családját is. A legjobb persze az lenne, ha a beteg gyerekek meg sem fogannának, de hát az élet sajnos borzasztó igazságtalan. Kívánok neked minél hamarabb egy új terhességet és egy szép egészséges kisbabát!!!

2014. okt. 8. 14:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Nagyon koszonom a biztato szavakat! Sajnalom ami veled tortent. Igen igazad van. Igy volt a legjobb. Csak nehez, meg akkor is ha csak embrio volt. Mert ez volt az elso babank. Es egybol egy ilyen trauma . De most mar az uj lehetosegekre fogok koncentralni. 😀
2014. okt. 17. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!