Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után mennyire...

Missed ab után mennyire valószínű, hogy a következő terhesség is így végződik? Ti hogy léptetek túl a félelmen, és mikor sikerült a baba?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 19:37
1 2
 11/13 timeaoszvald válasza:
Sziasztok nekem majusba volt missed ab mutetem.10 hetessen elhalalozott :( azutan 1x.megjott es most ujra 10 hetes vagyok nagyon felek mar van idopontom 15 re a genetikai uh ra..multheten voltam dokinal mar ver a kis szive ,de rettegek a 2 het mulvai vizsgalattol nem elem tul ha megegyszer atkell elnem a multkorit
2014. szept. 5. 07:12
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

25 èvesen 1 èv alatt volt kèt missed abom majd elhalt terhessèg 17 hetesen...1 ev kivizsgàlàs semmit sem talàltak, szabad utat kaptunk 2 èv utàn kiderült leàlltak a petefèszkeim, ez júniusban volt, egyszerűen nem tudtam feldolgozni,?agusztus 24èn kiköltöztem Londonba el akartam vàlni hogy legalàbb a fèrjemnek legyen esèlye csalàdra, szeptemberben màr nem jött meg...

Hazajöttem kiderult nagyobb lüktető hematoma van felette mint ő maga, bàr volt szívhang a doki 5% adott a megmaradàsàra, bevèreztwm de a 10 uetes ultrahangon ott volt így is, 12 hetesen rendben kiderült hogy fiú volt simogatta az arcàt, 14 hetes mèg mindig minden rendben, 20 hetes voltam mikor felment a vèrnyomàsom, 22 hetesen jóval több magzatvízet àllapítottak meg gyomortelìtődès nem volt, azt mondtàk valószínűleg fejlődèsi rendellenessèg nincs nyelocsove...befeküdtem a korhàzba, a többlet magzatvíz 24 hètre helyreàllt a gyomra is telìtődött, maradt a magas vèrnyomàs, onnantól napi 2nst plusz kèt naponta egèsz èjszakàs 2 naponta uh kerigèsre, heti egyszer mèrtèk napi vizelet vizsgàlat...33hètig húztuk akkorra nem nővekedett, nemmozgott megfelelően, fehèrje lett a vizeletemben ès 6szem gyógyszer mellett is 200 volt a vèrnyomàsom, 1280grammal ès 37cm megszületett Milàn. Most 7 hónapos 7.1kg 63cm kisördög,ès màr màszik szóval semmi baja!!! A fèrjem vègig velünk volt, ès most minden tökèletes.

Tudom hosszú lett,...

Mindig van remèny akàrki akàrmit mond, bízz a piciben tudjàk ők mikor kell jönni, ès ha ő veled szeretne lenni bàrmit csinàlhatsz nem fogod elveszíteni!!!

2014. dec. 2. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom a veszteséged! Tudom, hogy már régen tetted fel ezt a kérdést viszont én most találtam rá ugyanis 2 hete estem át én is egy veszteségen. 20 hetesen állt meg a babuci szíve.

Veled azóta mi a helyzet?

2023. márc. 30. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!