Missed ab után mennyire valószínű, hogy a következő terhesség is így végződik? Ti hogy léptetek túl a félelmen, és mikor sikerült a baba?
Kb. 9 hetes magzatom halt el. Egy világ omlott bennem össze, nagyon kiborulzam, mert első baba, nagyon-nagyon várt baba volt! :( Én műtét után úgy álltam hozzá, hogy csakazértis lesz kisbabám!!! Lehet furán hangzik, de én vettem egy turiban néhány kis babaruhát. Nekem erőt adott, hogy akkor is "benne lesz" a kisbabám és kész! 6 hetes kontrollon a doki mindent rendben talált, előtte már meg is jött egyszer a menzim. Azt mondta lehet próbálkozni. Egyből terhes lettem, a következő menzi már nem jött meg. És bár végig azzal nyugtattam magam, hogy kétszer nm csaphat a villám ugyanoda, azért minden uh előtt összeugrott a gyomrom és szinte levegőt venniis alig mertem, amíg a doki meg nem találta a szívhangot és meg nem nyugtatott, hogy minden rendben! :) De 4 év múlva, mikor a kistesót vártam, ugyanúgy paráztam ettől, mint az előző terhesség idején, talán még jobban is!
Őszinte részvétem a kisbabád miatt, szívből kívánom, hogy mielőbb egészséges gyermeked szülessen!!! :)
szia! nekem 3 missed ab.-volt
és 4 spont. vetélésem 7-8-10 hetesen!
teljesen össze omlottam de úgy fogtam fel legközelebb összejön!Teljesen ki voltam. voltunk genetikán,hematológián.egy csomó vérvételem és mind a ketten egészségesek vagyunk úgyhogy azt a magyarázatot kaptam 4 orvostól is h. így jártam ez van most nem jött össze.8 évig próbálkoztunk aztán tavaly is terhes lettem és minden uh-ra úgy mentem be h. össze ugrott a gyomrom h. vajon fog-e dobogni a szíve?...aztán 12 hetes uh. minden ok 16 hetes éreztem mozogni stb. most 5 hónapos a kisfiam és egészséges a terhességem pedig probléma mentes volt.A doki azt mondta ez csoda rácsodálkozott erre az egészre ami velem történt.Remélem neked nem kell ezt átélned én csak szerettelek volna biztatni!
Sok sikert!
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy másodszor is baj legyen.
Én a missed ab után majdnem egy évvel estem újra teherbe, tehát nem jött össze könnyen, de egy másodpercig sem aggódtam soha semmin, mert egyszerűen azt mondtam magamnak, hogy most úgyis minden rendben lesz :)
6-os!
Sajnálom ami veled történt!
én úgy tudom majdnem mindenki elvetél egyszer,de ne adjátok fel!
3-as voltam
én csak remélni tudom, hogy nem fog így végződni..
én 6 hete vetéltem el..kistesó lett volna.
még nem tudok a terhességre gondolni, teljesen blokkolom a témát, szóval kedves 6-os normális amit érzel.
szerintem ez idővel fog változni.
nem figyelem a pét, ilyen szinten nem érdekel, de nem is védekezünk.
nekem most van meg mióta elment a baba, ajánlottak 3 hónapot, de engem nem érdekel, mert mindegyik orvos mást mond. valaki 1 menzit valaki 3at mond!
úgy vagyok vele ha megfogan akkor készen áll a méhem a befogadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!