Ti túl tudtátok magatokat tenni rajta?
Nekem 5 volt 1 mehen kivuli terhességem.
Most már van egy gyönyörű kisfiam és megint várandós vagyok,de én a mai napig enm tudtam túltenni magam.
Ti hogy vagytok vele? Sokat gondoltok rajuk?
Nekem egy volt, de én sem tudtam magam túltenni rajta, pedig azóta született babám, és most várom a következőt.
A te helyzetedbe bele sem merek gondolni. :(
Szia!
Nekem 1 volt.Nem szabad rágódni rajta.Ami megtörtént megtörtént.Gondolj arra hogy nem lettek volna egészségesek és milyen életük lett volna és nektek is.A természet nem véletlenül intézi úgy a dolgokat.Tessék nem gondolni rá és teljes erővel a kisfiadra és a leendő gyermekedre koncentrálni.Csak magadnak csinálsz bajt ha a múlton rágódsz.Próbáld meg elengedni őket.Tessék a mának és a mában élni.
Terhességem 10.hetében volt egy magzat elhalásom,majd bele őrültem...de 9 hónapra rá újból babát vártunk és megszületett az immár 2 éves kisfiunk!
Amikor láttam,hogy dobog a pici szíve és minden rendben akkor bennem letisztult minden és túltettem magam rajta!
Ma már annak örülök,hogy ő itt van és egészséges!
Nekem is 5 missed ab.-om volt. A második és a hetedik terhességemből születtek a gyerekeim. Nagyon féltem minden terhességemnél, hogy megismétlődik (nem alaptalanul), amikor rendben volt minden, akkor is kéthetente mentem ultrahangra addig, amíg nem kezdtek ficeregni, látnom kellett, hogy élnek, dobog a szívük, mocorognak. Miután már éreztem őket, kezdtem megnyugodni.
Most két éves lesz a kicsi, kezdek megbékélni a helyzettel, sőt valami büszkeség félét érzek, hogy ennyiszer talpra tudtam állni, és újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!