Elvesztettem a kisbabámat, és az Ő emlékére szeretnék egy madarat magamra tetováltatni. Szerintetek szép emlék lenne?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 20:56
31/45 anonim válasza:
Természetes, h fáj az elvesztése, ezt senki sem vitatja. Főleg, hogy sokat vártál rá. De nem gondolod, hogy az itt válaszolók épp arra próbálnak rávilágítani, hogy bár megértik a fájdalmadat, azt is látnod segítik, hogy ne akard magad még jobban elszomorítani szándékosan? A még nagyobb bajok meghallgatása talán abban is segíthet neked, hogy ne akarj feltétlenül nagyobb fájdalmat generálni saját magad számára mint amekkora ténylegesen.
32/45 anonim válasza:
Igazad van kérdező, nyilván fájdalmas dolog, csak azt hiszem mindenkinek van a környezetében olyan, aki gyermekvárás kapcsán nagyobb veszteségeket élt át, pl. nekünk egy barátunk a kisfiát és a feleségét is elvesztette a szülés előtt egy héttel, senki nem felelős érte, mindenki mindent megtett, iszonyú, fogalmam sincs, hogy egy ilyen tragédiát hogyan lehet feldolgozni. Megértelek téged is, de annyi szörnyűség van a világon. Remélem hamar sikerül újra teherbe esned és egészséggel kihordanod a gyermeketeket.
33/45 anonim válasza:
31 és 32! Nagyon szépen összefoglaltátok!Teljesen egyetértek.
34/45 anonim válasza:
Szerintem se tetováltass! Sajnos velem is történt hasonló... sohasem fogod elfelejteni ez amúgy is egy örök "emlék", de ne akard magad mindennap emlékeztetni erre a fájó sebre egy tetoválással!! Azóta születettek egészséges gyerekeim (kettő is) de így se tudom elfelejetni a történteket....hosszú évek óta....
Ezt tényleg csak az tudja akivel ilyen történt. A szívedben mindig ott lesz, és szerintem ott van a legjobb helyen. Remélem tudtam segíteni.
35/45 anonim válasza:
Barátnőm 4 babát szült halva az utolsó héten. Nincs tetoválása. Nem kell emlék erről sztem.
36/45 anonim válasza:
Jézus! :( Hogy lehet ezt épp ésszel kibírni, Utolsó??
37/45 anonim válasza:
Én sem tetováltatnék, számomra nem lenne egyáltalán szép emlék...
Inkább égess el egy nagy fehér gyertyát, mondj egy néhány imát, sírd ki magad...valami hasonlót.
38/45 anonim válasza:
36-os! 24-es és 35-ös vagyok. Nehezen, de kibírható. Egy szülésznő ismerősöm azt mondta nekem, hogy a nők arra vannak teremtve, hogy mindent kibírjanak. Igaza van.
39/45 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Érdekel a véleményem, azért is írtad ki a kérdést. Sajnos én mostanában vetéltem el, de mint itt néhányan, én is úgy gondolom, hogy a természet szelektál és bár nagyon örültem/örültünk volna, ha megmarad, oka van, hogy így történt. A helyzet elfogadásán múlik. Belelovalhatjuk magunkat a múltba, önsajnálatba, ami által megpróbálunk figyelmet kicsikarni másokból. A saját döntésünk, hogyan viselkedünk ebben a szituációban. Mindezek ellenére én azt javaslom, ha Te szeretnéd, csináltass tetoválást, de ne azért, hogy a múltban ragadj. Szerintem legjobb lenne, ha elengednéd, búcsúzz el Tőle egy mécsessel, vagy bármivel, ha ilyen nehezen éled meg. Utána tetováltass magadra valami vidámat:) és tekints előre!:)
40/45 anonim válasza:
de nem írtad meg kèrdező hogy hány hetesen vetéltél el??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!