Miért nem mondta senki, hogy ez a borzasztó fájdalom a
szülésnél, ilyen szép emlék tud lenni pár nap után?
Figyelt kérdés
november 7 én megszületett a kisfiúnk 3350 grammal és 54 cm el. Gondoltam büszkélkedek Nektek kicsit! és elmondjam, hogy aki fél a szüléstől Ne tegye! Élete legszebb emléke lesz!!!! Normál szülés volt 18 órás, de már most újra csinálnám, pedig nagyon kemény volt!
Gratulálok! Ez így van. én 26 óra vajúdás után szültem a lányomat, nem mondom hogy könnyű volt, de már másnap azt mondtam, hogy egy picit alszom és utána megint végigcsinálnám. Na most ebben a csodában januárban megint részem lesz. Már nagyon várom. Sok boldogságot nektek is!
2009. nov. 13. 12:09
2/14 anonim válasza:
Gratulálok a kisfiadhoz!
2009. nov. 13. 12:09
3/14 anonim válasza:
Gratulálok! Sok örömöt és egészséget Nektek! :)
Én császsáros voltam, de nekem is nagyon szép élmény maradt! Pedig nekem utána fájt de kőkeményen 2 napig.
Jó babázást!
6 hetes kislány anyukája!
2009. nov. 13. 12:10
4/14 anonim válasza:
Nagy gartula nektek :) Az én lányom 4-én született, 4400 grammal, iszonyat kemény volt, de semmire sem emlékszem a fájdalomból, mikor ránézek, minden fáradtságom elmúlik :) Örülök, hogy most így történt, mert a fiam születése után gondolni se tudtam másik babára, a szülésről pedig rendszeres rémálmaim voltak még hónapokig :(
Nagyon jó hogy az ellenkező oldalt is megtapasztalhattam.
Jó egészséget és sok tejet! :)
2009. nov. 13. 12:14
5/14 anonim válasza:
Első babánk 3750grammal született,2 óra hossza alatt, érzéstelenités nélkül...nem kértem,mert át akartam élni a szűlés természetes varázsát,és MEGÉRTE:-)
Igy volt CSODA az egész,h átéltem minden mélységes pillanatát,s közben a Párom fogta a kezem ....
2009. nov. 13. 12:15
6/14 anonim válasza:
Ezt hiába mondanád bárkinek, úgysem hiszi míg átnem élte! Jó egészséget nektek.
2009. nov. 13. 12:16
7/14 anonim válasza:
előző vagyok..és majd a második bébinél ujra átélhetjük az Élet legnagyobb Ajándékának megszületését :")))
2009. nov. 13. 12:17
8/14 anonim válasza:
12 órát vajúdtam, azt hittem életem legszörnyűbb 3 órája a szülés...de most bármikor újra teherbeesnék, vállalva ezt is. Amikor rámtették ezt a kis piros, magzatmázas majomkát, akkor 150%ra tudtam, hogy az iszonyú fájdalom nem volt hiába!:) (persze van, aki nem szereti/szeretné ezt a látványt, de az én emlékezetembe örökre bevésődött)
2009. nov. 13. 12:20
9/14 anonim válasza:
sztem egy nő életében ez a legdrágább pillanat:-)
a szerelem gyümölcsének megszűletése:-)
18 hós kisfiú boldog anyuja
2009. nov. 13. 12:22
10/14 anonim válasza:
Nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek.Már nekem sem kell sokat várnom,elvileg dec 7-én érkezik a kis bébikénk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!