Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elvesztettem a kisbabámat, és...

Elvesztettem a kisbabámat, és az Ő emlékére szeretnék egy madarat magamra tetováltatni. Szerintetek szép emlék lenne?

Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 20:56
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Nem tudom miken mentél át de egy embrió elvesztése is nagy fájdalom.

Ezért írtam h még szerencse h nem vagyunk egyformák. És így van mindenkinek a saját baja a legnagyobb.

2014. aug. 12. 16:09
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd! Enélkül sem fogod soha elfelejteni és nem is kell. Sajnos az a baj, hogy még akár sokszor is megeshet és...

Nincs rá szükség, hidd el.

2014. aug. 12. 17:36
 23/45 Nina0818 válasza:
86%
Szia! Nagyon sajnálom ami történt :( én a 12hetes babámat vesztettem el,sajnos nálunk a pici nagyon beteg volt,ha meg is születik akkor csak pár percet élt volna. Mi is nagyon vártuk őt, ő volt a mi csodánk. De sajnos az élet sokszor kegyetlen :( Én is sokat gondolkoztam egy tetováláson.. mert igaz nekünk a doki nem mondta meg hogy fiú vagy kislány lett volna,de ő akkor is a mi babánk volt. De inkább nem csináltattam. Nagyon nehéz volt,még most is nehéz,de előre kell nézni és várni az újabb csodát. Már 9hónapja elment picur,és most érzem azt hogy kész vagyok egy újabb babára. Már nincs az hogy ha láttok egy kismamát vagy babát akkor elbőgjem magam. Kitartást neked és kivánom hogy amint rendbe jössz testileg és lelkileg is,akkor legyen egy csodaszép babád :)
2014. aug. 12. 18:19
 24/45 anonim ***** válasza:
95%

Nos. Nekem volt egy 8 hetes sejtcsomó vetélésem, és volt egy 25 hetes nagy magzat elveszítése.

Én TUDOK nyilatkozni arról, hogy mi a különbség: ég és föld.

Könyörgöm, gondolkozzatok már kicsit!

2014. aug. 12. 18:36
 25/45 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó vagyok megint. 6 évet vártam a babára.
2014. aug. 12. 18:39
 26/45 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a sejtcsomózást mert a hátamon feláll a szőr tőle. Mindenkinek szíve joga eldönteni kinek mit jelent akár picinek akár nagyobb korába.
2014. aug. 12. 18:45
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Kárdező, sajnálom, ami veled történt és kívánom, hogy sose kelljen megtapasztalnod, hogy milyen elveszíteni egy BABÁT, valóban... Messze nem olyan mint egy korai vetélés...
2014. aug. 12. 18:50
 28/45 anonim ***** válasza:
94%

Ezért írtam neked, hogy nekem már volt sejtcsomóm és nagy babám is. Össze nem lehet hasonlítani. Nekem zárójelentésre is az volt írva, hogy embriónak látszó sejtcsomó.

Mielőtt kiakadsz.

2014. aug. 12. 18:55
 29/45 anonim ***** válasza:
86%

Az egyik ismerősöm egy teljesen egészségesen megszületett kisbabát veszített el orvosi műhiba miatt. Vérmérgezést kapott: fertőzött, vagyis nem egészen steril ollóval vágták el a köldökzsinórt.

Csak összehasonlításként...

2014. aug. 12. 18:58
 30/45 A kérdező kommentje:
Jó neh már én legyek leb.szva mert megvisel ami velem történt. Nyilván másnak is vannak gondjai fájdalmai. Mivel minden ember és minden élethelyzet más és más így nyilván vannak olyan dolgok amik még fájdalmasabbak. De ezért nem kell leosztani mert nekem nem egy sejtcsomó volt. Elég sokat küzdöttem érte nyilván fáj az elvesztése.
2014. aug. 12. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!